Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Kystvagten i Italien formoder at der er tale om liget af den 60-årige romer Anna Claudia Cartoni, der har været forsvundet siden ulykken den 23. juli. Privatfoto

Liget af den 60-årige romer Anna Claudia Cartoni formodes fundet

Et lig, der er fundet i farvandet vest for Livorno i Italien, formodes at have forbindelse til den verserende motorbådssag, hvor en sønderjysk mand efterforskes for uagtsomt manddrab.

Af Troels Lykke |

Kystvagten var på grund af ligets tilstand ikke i stand til at identificere, hvorvidt det fundne lig er en mand eller en kvinde. Det skriver JydskeVestkysten.

Dog formoder kystvagten, at der er tale om den 60-årige romer Anna Claudia Cartoni, der har været forsvundet siden ulykken den 23. juli, hvor en motorbåd med en forretningsmand fra Aabenraa ved roret kolliderede med en italiensk sejlbåd, skriver TV Syd.

Ulykken skete, da en sejlbåd med seks italienere og en motorbåd med fire danskere ombord kolliderede ud for havnen i Argentario, der ligger i Toscana-regionen, skriver TV 2 (se video af den ødelagte sejlbåd)

Italiensk mand dræbt og kvinde savnet

En italiensk mand ombord på sejlbåden blev dræbt i ulykken, mens en italiensk kvinde har været savnet på strækningens 100 meter dybe hav, men nu er romer Anna Claudia Cartoni sandsynligvis fundet.

Foruden den mandlige danske fører af motorbåden sigtes også den mandlige italienske fører af sejlbåden for samme overtrædelse.

Ombord på motorbåden var en dansk familie fra Sønderjylland, herunder den sigtede mand, hans kone, hans søn og sønnens kæreste.

Over for TV 2 afviser familien dog at være skyld i dødsulykken.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader