Gå til hoved-indhold
Udstyr
Den kraftfulde interface med 5 knapper og touchscreen muliggør hurtig og intuitiv betjening af de topografiske kort, hvilket giver sikker "off-grid" situationsbevidsthed, fortæller Garmin. PR-foto

Nå træningsmål med nyt Garmin-ur Tactix 7

Tactix 7-serien byder på Garmins 24/7 sundheds- og wellness-værktøjer, herunder Pulse Ox, håndledsbaseret puls, vejrtrækning og stresstracking samt Garmin wellness-indsigt såsom Body Battery, Fitnessalder og søvnscore.

Af Troels Lykke |

Ved at udnytte en ny fem-knaps-grænseflade med en responsiv touchscreen giver tactix 7 dedikerede taktiske, trænings- og præstationsfunktioner, håndledsbaseret navigation og omfattende sundheds- og velværeovervågning, fortæller Garmin i en pressemeddelelse.

Med uret er du forberedt til operationer dag og nat, og uret inkluderer tactix 7-serien nu en altid tændt nattesynsbrille-kompatibel reflekterende skærm og en dedikeret multi-LED lommelygte til forhold med svagt lys.

Med solid batterilevetid på tværs af alle tre modeller, inklusive forbedret solopladning på udvalgte tactix 7-enheder, kan brugerne fokusere på alt fra HIIT-træning til HALO-hop og bekymre sig mindre om genopladning.

Bygget til udholdenhed

Den robuste tactix 7-serie er bygget til en militær standard (MIL-STD-810) og vandklassificeret til 10 ATM1. De nye knapbeskyttere er parret med en sort DLC-belagt titaniumramme og bagside, samt sorte taktiske QuickFit-remme i nylon på tactix 7 Pro Series, for at skabe et særligt hårdført ur. tactix 7 fåes i tre modeller og alle enheder har en stor 1,4" skærm med ridsefast safirglas.

Brugere kan føle sig trygge ved at vide, at den anvendte safir betragtes som et af de hårdeste materialer på jorden, hvilket sikrer, at tactix 7-skærmen forbliver driftsklar, selv i barske miljøer.

Nyt i tactix 7-serien er touchscreen og knapbetjening. De traditionelle knapstyringer fungerer i ethvert miljø og matches med en ny, responsiv touchscreen for direkte adgang til valg og funktioner.

Den kraftfulde interface med 5 knapper og touchscreen muliggør hurtig og intuitiv betjening af de topografiske kort, hvilket giver sikker "off-grid" situationsbevidsthed.

For at vise vejen under natoperationer har tactix 7-serien en ny indbygget multi-LED-lommelygte, der giver hurtig adgang til et klart, konstant lys i enten hvidt eller dedikeret grønt. Brugere vil finde det grønne lys nyttigt til at bevare deres øjnes naturlige nattesyn.

Tactix 7-seriens kunder kan bruge stealth mode, som indsamler tilbagelagte afstande og biometriske data uden at registrere lokationsdata, til fysisk træning eller under operationer.

Udnyttelse af denne sikkerhedsfunktion sikrer, at kunderne kan bruge tactix 7 – og endda uploade loggede data – uden bekymringer om at afsløre placeringsoplysninger gennem populære mobiltræningsapps.

Ved ikke at optage placeringsdata til enheden, beskytter stealth-tilstand også driftssikkerheden, hvis en enhed skulle gå tabt.

tactix 7-serien giver den robuste smartwatch-familie betydelig batterilevetid; tactix 7 – Standard Edition giver op til fire ugers batterilevetid i smartwatch-tilstand og – takket være fremskridt inden for solenergi – kan tactix 7 – Pro Series give op til 37 dages batterilevetid i smartwatch-tilstand2.

Serviceklare funktioner

Spækket med dedikerede funktioner til taktiske operationer inkluderer tactix 7-serien kompatibilitetstilstand for nattebriller, Jumpmaster, GPS-formatering med to positioner, projicerede waypoints og muligheden for at slette alle brugerdata på få sekunder, hvis behovet skulle opstå.

Under luftbårne operationer kan enkeltpersoner bruge Jumpmaster til tre springtyper: HAHO, HALO og Static. Indstil uret til dual-positioning mode, og det vil samtidigt vise to sæt koordinatsystemer, såsom MGRS og bredde/længdegrad, på en enkelt dataskærm.

Når nattesynstilstand er aktiveret, reduceres skærmens baggrundslysindstillinger til et niveau, der ikke forstyrrer funktionen af nattebriller.

Både civile og servicepiloter kan drage fordel af tactix 7-seriens Direct-To Navigation-funktion, som giver brugerne mulighed for at navigere direkte til en lufthavn i verdens luftfartsdatabase eller bruge funktionen "Nærmeste" til at aktivere en rute til en nærliggende lufthavn.

Derudover kan piloter også få adgang til flyvejr, inklusive NEXRAD-radar, METAR og TAF, for at se vind, sigtbarhed, barometertryk og mere direkte på deres tactix 7-enhed3.

Hverdagsbrug og avanceret træning

tactix 7-serien er designet til brug hele dagen og byder på Garmins 24/7 sundheds- og wellness-værktøjer, herunder Pulse Ox, håndledsbaseret puls, vejrtrækning og stresstracking, plus Garmin wellness-indsigt såsom Body Battery™, Fitnessalder og søvnscore med avanceret søvnovervågning4. tactix 7-serien er også kompatibel med andre Garmin-enheder, herunder satellitkommunikatorer såsom inReach® Mini 25 og hundesporingsenheder såsom Alpha® 10.

Ved at udnytte Garmins avancerede træningsteknologi kan alle tactix 7-enheder hjælpe kunder med at nå deres træningsmål. Ud over dedikerede sportsapps fra jagt til bjergbestigning til styrketræning og mere, giver tactix 7-serien værktøjer til kunderne til at nå toppræstationer.

Disse værktøjer omfatter Real-Time Stamina til at overvåge og tracke anstrengelse; en Recovery Time Advisor, som tager højde for træningsintensitet og faktorer som stress, daglig aktivitet og søvn for at estimere antallet af timers hvile, der er nødvendigt for at komme sig ordentligt efter en træningssession med samme anstrengelse; og dalige træningsforslag, der fungerer som en personlig træner, der giver træningsforslag baseret på den aktuelle træningsbelastning, træningsstatus og det overordnede konditionsniveau.

Global navigation

Ved at bruge multi-band GNSS-understøttelse kan kunder få adgang til flere frekvenser sendt af navigationssatellitter for forbedret positionsnøjagtighed i områder, hvor GNSS-signaler reflekteres, er svage eller typisk ikke trænger igennem.

Alle tactix 7-enheder kommer forudindlæst med multikontinent Topo-kort fra kundens regioner og giver gratis adgang til at downloade yderligere kort fra hele verden.

Til rekreativ brug kommer tactix 7-serien forudindlæst med offentlige landegrænsekort, SkiView-kort og mere end 42.000 fuldfarvede golfbaner rundt om i verden.

Kunder, der har brug for de forbedrede løsninger leveret af Applied Ballistics (AB), vil blive glade for at vide, at tactix 7 - Pro Ballistics Edition nu integreres med AB-økosystemet, inklusive AB Synapse™-appen og sensorintegration.

tactix 7-serien repræsenterer Garmins fortsatte innovation af smartwatch-teknologi og starter med en vejledende pris på DKK 8.549. Besøg garmin.com/outdoor for at lære mere.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader