Gå til hoved-indhold
Havne
Specialafmærkningen angiver et midlertidigt forbudsområde, og jf. afmærkningen er det kun tilladt at besejle marinaen via den nordlige indsejling.

Specialafmærket forbudsområde ved indsejling til marinaen i Kerteminde - undgå kæmpe sten

Det er kun tilladt at besejle marinaen via den nordlige indsejling, da der er påbegyndt opfyld af store sten i den sydlige indsejling. Flere sejlere fortæller at afmærkningen er utilstrækkelig. Tjek SejlSikkert-app eller deres hjemmeside. Flere har allerede ramt sten i indsejling.

Af Troels Lykke |

Udbygningen af marinaen er i fuld gang, og entreprenøren Aarsleff har afmærket byggeområdet med gule specialafmærkningsbøjer (på billedet markeret med den lilla linje), skriver Kerteminde Marina på deres facebookside.

Specialafmærkningen angiver et midlertidigt forbudsområde, og jf. afmærkningen er det kun tilladt at besejle marinaen via den nordlige indsejling. Da der allerede er påbegyndt opfyld af store sten i den sydlige indsejling, er dette ekstra vigtigt for jeres og jeres bådes sikkerhed.

Afmærkning er utilstrækkelig

Aarsleff har ansvaret for afmærkningen undervejs i byggeperioden, men vi er løbende i dialog med dem. Flere har meddelt at afmærkningen ikke opleves som tilstrækkelig - bl.a. i den inderste indsejling. Vi har viderekommunikeret og er i dialog om en skærpelse af dette.

I kan holder jer orienteret om afmærkningerne på Sejlsikkerts app eller Efterretninger for Søfarende på www.soefartsstyrelsen.dk/.../nautisk-information.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader