Gå til hoved-indhold
Udstyr

Garmin Boat Switch: Ny alt-i-én digital switching-løsning med Garmin ECHOMAP- og GPSMAP-plottere

Den smarte alt-i-én løsning er drevet af EmpirBus og reducerer afhængigheden af fysiske knapper og kontakter, hvilket muliggør lettere kontrol og betjening af funktionerne ombord.

Af Troels Lykke |

Garmin annoncerer nu Garmin Boat Switch, en alt-i-én digital switching-løsning, der fungerer problemfrit med Garmin ECHOMAP- og GPSMAP-plottere for lettere kontrol og betjening af funktioner ombord.

Drevet af EmpirBus erstatter Garmin Boat Switch behovet for konventionelle to-element systemer – sikringsboks og switch – og giver bådejere mulighed for digitalt at styre en række elektriske funktioner ombord med kontrol af op til tyve kredsløb via Garmin-plottere.

- Moderne teknologi har dyrket en generation af forbrugere, der forventer intuitiv, avanceret teknologi i næsten alle aspekter af deres daglige liv. Garmin Boat Switch råder over det samme niveau af teknologi for sejlere ved at levere en nemmere og mere overkommelig måde at kontrollere og interagere med et fartøjs funktioner ombord på, forklarer Dan Bartel, Garmins vicepræsident for globalt forbrugersalg.

- Vores digitale switching-løsning giver bådejere mulighed for at styre en række funktioner ombord gennem deres plotter, fra lys og horn til livewell-vandpumper, hvilket er en enestående værdi for dem, der søger en avanceret bådoplevelse, påpeger vicepræsidenten.

Et fuldt integreret kommandocenter

Med styring af tyve udgangskredsløb og syv sensorindgange kan sejlere dæmpe lyset, tænde og slukke lyset, betjene horn og endda regulere livewell-vandpumper med en indbygget timer for at holde fisk i live.

Input kan også bekvemt administreres fra plottere til indsamling af data om bådens batterispænding, lænsepumpedrift og mere.

Bådejere kan holde styr på vigtige oplysninger om deres brændstof, ferskvand, gråt vand, sort vand og livewell med indbygget tanksenderdetektion og kalibrering, der kan justeres til tankstørrelse.

Garmin Boat Switch kan ligeledes overvåge så mange som fire tanke, hjælpe bådejere med at regulere brændstofniveauer og forbrug eller være opmærksom på tanke, der bør tømmes.

Forenklet opsætning

Garmin Boat Switch kræver ikke specialværktøj og konfigurationer under installationen, hvilket betyder, at sejlere vil bruge mindre tid på at opsætte deres system og have mere tid til at nyde vandet.

Takket være 18-tommer løse ledninger og in-the-box-ledningsnet eliminerer Garmin Boat Switch-systemet behovet for at købe yderligere komponenter og kan nemt tilsluttes båden.

Når den er installeret, tilføjes en kontaktside automatisk til plotteren, så sejlere kan placere, navngive og fjerne kontakter i en brugervenlig grænseflade. Derudover er hver kanals ledninger farvekodet og mærket med kanalens funktion for yderligere klarhed og bekvemmelighed.

Garmin Boat Switch er tilgængelig med en vejledende pris på 8.549,00 danske kroner. Klik her for at få flere oplysninger om Garmin Boat Switch og plotter-kompatibilitet.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader