Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Kort Nyt

Amerikansk dagsejler Four Winns HD8 er til dem, der vil have mere luksus

Vi var om bord på Four Winns HD 8 (Hybrid Dæk), da den blev udstillet i Cannes i september. Få her en rundvisning af den danske importør Jakob Sørensen fra Risbjerg.

Af Troels Lykke |

25 procents straftold på amerikanske både i Europa er væk. Det betyder at amerikanske Four Winns er mere tilgængelig for danskerne.

Four Winns er et mærke, med masser af lækkert håndværk og gode detaljer, som amerikanerne elsker at svælge sig i. Fx retro instrumentbræt, lækre, tykke hynder i læder, luger med gasfjedre og et anstændigt toilet i bagbord side.

Dagsejleren har også et stærkt og tykt rustfrit vindspejl og et intelligent design og praktisk design, som der er på denne Four Winns HD8 til lige lidt over en mio. kroner.

Højt fribord

Den er nu kommet til Risbjerg i Them ved Silkeborg, hvor man kan se den tjekkede amerikaner, der er stabil i vandet og har et højt fribord, der gør båden sikker. Du kan båden se den i videoen i toppen af artiklen, her kan du også få af vide at den fås med enten inden- eller udenbords motor.

- Four Winns er et high-end brand, for de sejlere, der vil have lidt ekstra luksus og komfort, forklarer direktør og ejer af Risbjerg A/S, Jalob Sørensen.

Læs også om Four Winn H2: risbjerg.dk/baad/four-winns-h2/

Motor
content-loader
content-loader
content-loader