Gå til hoved-indhold
Småbåde

Premium Både i Ringsted holder åbent hus og præsenterer to nye bådmærker

Der er åbent hus hos Premium Både lørdag den 30. april. Her vil Premium Både introducere to nye bådmærker, der for første gang bliver set og sat til salg i Danmark.

Af Troels Lykke |

- Til åbent hus 30. april 2022 fra 10 til 17 vil der være mulighed for at se både nye og brugte både til skarpe priser. Vi vil introducere to nye bådmærker, der for første gang bliver set og sat til salg i Danmark, fortæller Maluna Løvgren Haargaard fra Premium Både.

Som noget nyt vil Premium Både forhandle Ocean Master, der vil lande hos forhandleren i Ringsted i starten af juni. Herunder blandt andet daycruiseren Ocean Master 680 DC.

Bådudstyr også til salg

Også Sunrise Yachts, der er et anerkendt polsk bådværft, som producerer en linje af flotte og stilrene både, vil kunne ses hos forhandleren.

Værftets Tender-linje kommer i forskellige størrelser og passer perfekt til at sejle i kanaler, men også på åbent hav i Danmark.

- Der er massere opbevaringsplads og siddepladserne kan hurtigt laves om til solsenge, så man kan nyde det gode vejr, forklarer Premium Både.

Aspre 720 GT fra Polen

Et andet polsk værft, der ligeledes er på banen i Ringsted, er AW Yachts.

- Bådene kommer fra et polsk anerkendt bådværft. Her har de formået at designe og producere den nye Aspre 720 GT. Fyldt med lækkert interiør, masser af siddepladser, sovepladser og opbevaring med cabrio. der kan lukkes helt til, stilrene detaljer og et flot design er denne båd med garanti en af de flotteste på havet og i havnen, påpeger Maluna Løvgren Haargaard.

Der vil desuden være et salgstelt med mulighed for at købe alt fra redningsveste og bådudstyr til SUP-boards og fendere.

Ligeledes vil der være grill og kolde øl samt sodavand til arrangementet.

Læs mere her: premiumbaade.dk/

Motor
content-loader
content-loader
content-loader