Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Surflines butik i Egå har brandudsalg, deres lager står lige ved en brand, der kører på over 30. dag. Mange af priserne er sat ned med mere end 70 procent. Foto: Google Street View

Brandudsalg hos Surfline i Egå går amok efter brand på Studstrupværket, hvor lager står

Branden på Studstrupværket nord for Aarhus har været en plage for borgere i lokalområdet i en måned, men nu kan de få et lille plaster på såret. For en af landets største butikker for surfudstyr, Surfline, holder nemlig brandudsalg, fortæller direktør Jeppe Hansen til TV 2 Østjylland. 

Af Troels Lykke |

- Vi har omkring 1000 enheder stående på et lager i Studstrup. Og de lugter altså ikke dejligt af kamin, de lugter nærmere af brandtomt, siger han til TV2 ØSTJYLLAND. 

Surfline, der blandt andet har butik i Egå, vil ikke være bekendt at sende produkter, der lugter af røg, ud til kunder, der her betalt fuld pris. 

Udsalg i efterårsferien

Derfor har de sat de 1000 varer, primært SUP-boards, markant ned i pris. Mange af priserne er sat ned med mere end 70 procent, kan man se på firmaets hjemmeside.

- Jeg kan ikke sende sådan nogle varer ud. Så bliver folk sure, og så sender de dem tilbage. Så nu laver vi et ægte brandudsalg, hvor kunderne ved, at de lugter af røg, siger Jeppe Hansen. 

Han forklarer, at det er indpakningen, der lugter af røg. Det burde produkterne til gengæld ikke gøre, når de har fået lidt luft. 

Kilde. TV 2 Østjylland

Motor
content-loader
content-loader
content-loader