Gå til hoved-indhold
Store både
Her ses en sporty Princess R35 vi tidligere så på boot-udstillingen. Foto: Troels Lykke

Princess Yacht klar på boot-udstilling med syv både heraf en verdenspremiere, Princess S72

Princess Yachts kommer med 7 både på boot i januar 2023, inklusive en verdenspremiere, en Princess S 72, en europæisk premiere, Princess Y85. Udover fremvisning af både er der også socialt samvær på Princess kæmpe stand, hvor der sjældent spares på champagnen.

Af Troels Lykke |

Princess Yacht Skandinavien er klar til boot i januar 2023.

- Hele vort team vil deltage på Princess Yachts stand i Hal 6. Alle vil være forberedte på at tage imod og tage sig af alle skandinaver, som ønsker at opleve Princess verdenen, forklarer svenske Jessica Martinsson fra Princess Yachts.

Hun fortæller videre.

- Düsseldorf er det helt rette sted for dig, som vil forkæle sig selv og spejle sig i ny polerede luksus skrog og lækre båd detaljer, samt blive de første til at opdage de allerseneste nyheder. Kombiner messe besøget med shopping på den eksklusive Königs Alle, og bo på nogle af de luksuriøse hoteller i gå afstand fra bydelen Altstadt ”gamle by” med sine talrige og hyggelige restauranter.

Udstillede modeller på boot 2023

Princess S72 (World Premiere)

Princess Y85 (European Premiere)

Princess X80 (Show Debut)

Princess F65 (Show Debut)

Princess S62

Princess F45

Princess V40

Tilmedling: www.princessyachts.dk/event

Se hele filmen fra Princess Yachts på Düsseldorf 2018 på YouTube

Om Boot-messen
Boot Düsseldorf er fortsat den største indendørs båd - og vandsports messe i Europa, med over 250.000 besøgende på den 9 dage lange messe. Over 2.000 udstillere er på plads for at præsentere sine aller fineste produkter. Læs mere om messen på arrangørens hjemmeside her.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader