Gå til hoved-indhold
Havne
Havne

Juelsminde åbner dørene til stor havnefest for hele familien i uge 28

Onsdag til søndag i uge 28 emmer Juelsminde Havn af god sommerstemning. Med et varieret program til børn og voksne inviteres de 35.000 gæster indenfor.

Af Sara Sulkjær |

Koncerter, bankospil, kræmmermarked og børne-disco. Der er noget for enhver smag, når Juelsminde for 40. gang åbner op til årets store havnefest.

En fest, der traditionen tro løber af stablen i uge 28, hvor sejlere, lokale og turister mødes til hyggelige dage på havnen i den østjyske by.

Dizzy Mizz Lizzy og Fuhlendorff på scenen

Med omkring 35.000 ferieglade gæster på visit er det muligt at hejse en plakat, der sætter rammerne for fem glade festdage. 

Store navne som Dizzy Mizz Lizzy vil gå på scenen, ligesom også Malte Ebert, Hjalmer og Specktors vil spille for det fremmødte publikum. 

Er det lattermusklerne, der skal i brug, kigger komikerne Christian Fuhlendorff og Mahamad Habane forbi Juelsminde torsdag aften fra kl. 19.00.

Imponerende opbakning fra de lokale

At en mindre by som Juelsminde, der blot har lidt over 4.000 indbyggere, kan stable så stor en fest på benene skyldes ikke mindst det store sammenhold og de mange frivillige, der vælger at bakke op om arrangementet:

- Vi er alle 100 procent frivillige og ulønnede. Vi har omkring 250 hjælpere, hvilket er rigtig flot af en lille by, påpeger Nickolaj Søgaard Sørensen, medarrangør af havnefesten, overfor Minbaad.dk.

Læs mere om havnefesten her og se flot aftermovie fra havnefesten 2019 øverst i artiklen.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader