Gå til hoved-indhold
Kort Nyt

Mød Dansk Søredningsselskabs frivillige ved Maritim Weekend i Faaborg

Også eskadrille 722 kommer lørdag den 28. maj til Faaborg og demonstrerer deres SAR-beredskabshelikopter. De starter med en rundflyvning over byen og laver herefter en fingeret redningsoperation på vandet foran havnen.

Af Troels Lykke |

Dansk Søredningsselskab (DSRS) er godt i gang med at etablere en redningsstation i Faaborg. For at markere selskabets snarlige åbning deltager de derfor i Maritime Weekend i havnebyen.

Her vil DSRS have sin egen stand ved havnefronten foran ”Det Hvide Pakhus”, hvorfra de vil demonstrere deres redningsbåd og øvrige udstyr.

- Vi ønsker også at udbrede kendskabet til det øvrige rednings-/sikkerhedsudstyr i Faaborg Havn, fortæller de frivillige reddere i Faaborg.

Gratis medlemsskab i 2022

Faaborgs sejl- og motorbådsfolk vil blive introduceret til DSRS med et unikt tilbud om gratis medlemskab af DSRS i resten af 2022.

Derudover vil de denne lørdag kunne følge eskadrille 722, der klokken 14 kommer og demonstrerer deres SAR-beredskabshelikopter.

- De starter med en rundflyvning over byen og laver herefter en fingeret redningsoperation på vandet foran havnen. Herefter vil eskadrillen demonstrere helikopterens manøvredygtighed. Det hele vil foregå i vandet ud for havnen ved Munkholm, forklarer Dansk Søredningsselskab.

Mød redningsfolk

DSRS-standen vil være bemandet af både garvede og kommende redningsfolk.

- Har du lyst til at høre mere om planerne og aktiviteterne i den kommende DSRS-station i Faaborg, er du meget velkommen til at kigge forbi i weekenden, understreger Bjarne Egeskov, ledelsesgruppen DSRS-Faaborg.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader