Gå til hoved-indhold
Store både
Med 3 x 300 hk Yamaha-motorer er der fuld fart på Merry Fisher 1295 Fly. PR-foto
Store både
Sælger af båden, Mads Elleskov fra Maritim Center Helsingør, mødte vi i Cannes til bådudstilling i august 2022. Foto: Troels Lykke

Merry Fisher 1295 Fly kan det meste med 900 hestekræfter fra tre påhængsmotorer

Jeanneaus Merry 1295 Fly er den største model i den populære Merry Fisher-serie. Den byder på masser af comfort til cruising og er udstyret med tre støjsvage påhængsmotorer fra Yamaha på hver 300 hestekræfter.

Af Troels Lykke |

I USA er store påhængsmotorer populære og nu følger det franske storværft, Jeanneau op med en 12,41 meter lang Merry Fisher 1295 Fly, der har ikke mindre end tre kæmpe Yamaha-motorer på hækken.

Båden har impornerende store skrogvinduer og også en udgang i bagbord side og en indgang fra styrbords agterplatform.

Kæmpe flybridge og stort solseng fremme

Fremme på fordækket kan man ligge og slappe af som det også ses på billeder og video under artiklen. Helt oppe er der en kæmpe flybridge med et super udsyn, men også et område hvor man kan slappe af og grille.

Det kan man også nede på dækket, hvor der også er køleskab, pantry og wetbar.

Merry Fisher 1295 Fly har har alt det forventede komfortudstyr: komfur, ovn, køleskab, vask og opbevaring.

Resten af ​​salonen er udstyret med en C-formet salon og en styreposition om styrbord med frit udsyn, udstyret med en sidedør ud til sidedækket i styrbord side. Instrumentbrættet er udstyret med to GPS-skærme fra Garmin, et joystick og en autopilot.

3,8 meter bred - har det hele

Merry Fisher 1295 Fly har tre dejlige kahytter, som det ses på billederne. Ja, båden har det hele, men er da også 3,80 meter bred. 

Båden som vi så i Cannes Yachingfestival, vil også kunne ses på boot i Düsseldorf i januar 2023.

Merry Fisher 1295 Fly er i CE-certificeringsklasse B og er bygget til ikke at gå længere væk end 360 kilomter fra kysten, hvilket ikke vil blive et problem i Danmark.

- Vi forventer os meget af denne model. Den har al komfort til enhver familie og med de tre store Yamaha-motorer er man sikret optimal sejlglæde, siger sælger af båden Mads Elleskov fra Maritim Center Helsingør.

Bådens pris forventes at koste fra 3,2 mio. kroner med 3 x 300 hk Yamaha-motorer

Forhandler: Maritim Center Helsingør

Motor
content-loader
content-loader
content-loader