Gå til hoved-indhold
Kort Nyt

Lavenergi husbåd til salg i København - lige overfor Operaen - dyre kvadratmeter

Mange sejlere vil bo på vandet. Her er en husbåd fra 2021, den er 70 kvadratmeter stor og har tre værelser. Ejerudgift per måned er 9.167 kr., fortæller Home.

Af Troels Lykke |

Kunne du tænke dig at bo lige over for Operaen? Så har du nu muligheden med denne firkantede husbåd

Husbåden blev bygget i 2021 i en meget minimalistisk stil med rene linjer, køkken i hårde hvidevarer og god plads på badeværelset, som man kender det fra andre nybyggerier i hovedstaden. Nu bare flydende. 

Det fortæller TV2 Lorry, der i denne artikel har fokus på boliger fra 700.000 til til 28 mio. kroner. 

Båden er 70 kvadratmeter stor og har tre værelser. 

Nybygget lavenergi husbåd fra 2021

Yderst attraktiv placering på Holmen - 115 kvm i grundplan

Velkommen til en moderne husbåd med en attraktiv placering tæt på Operaen. Med sine rene linjer og sit elegante udtryk vil denne alternative boligform henvende sig til en bred skare af købere, der ønsker et hyggeligt og kompakt hjem på vandet.

Den funktionelle planløsning indeholder to værelser med indbygget skabsplads, et badeværelse samt et køkken, der ligger i åben forbindelse med en stue. Dette rum har et dejligt lysindfald fra to verdenshjørner, hvor store vinduespartier giver et flot kig langs kanalen og ud mod bydelens fine omgivelser.

Der er etableret to terrasser, så I har mulighed for at opholde jer i det fri, når vejret tillader det, og de to områder er store nok til at rumme både havemøblerne, solsengen og grillen. Ejendommen er bygget i en minimalistisk arkitektur, og den skiller sig på den måde ud fra den typiske husbåd og giver et flot førstehåndsindtryk.

Med denne beliggenhed bliver I en del af Holmen, hvor I vil bo tæt på Operaen og Christianshavns brostensbelagte gader, fortæller Home.

Den kan købes for 4.250.000 kroner.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader