Gå til hoved-indhold
Småbåde
Fra cockpitområdet bagbord har du den bedste udsigt forude og kan nyde solen og vinden gennem det store soltag sammen med rorsmanden.
Småbåde

Bavaria SR 33 flyder i 2023 - lillesøster i meget solgt SR-Line

Bavaria Yachts kommer i 2023 med en ny mindre i den succesrige SR-Line, efter SR41 og SR36. Også her er der fokus på at skabe plads til livet på om bord. Under dæk er der på Bavaria SR33 rigelig med plads til fire personer.

Af Troels Lykke |

Efter Bavaria SR41 og Bavaria SR36 er Bavaria SR33 det nyeste medlem af Bavaria SR-LINE, som klart følger SR-LINEs designfilosofi.

Udviklingsteamet hos BAVARIA YACHTS har ifølge det tyske værft, tænkt på masser af smarte løsninger for at imødekomme alle de krav, familie- og venners besætninger måtte have.

Båden er til at tilbringe tid som par eller med venner er fokus i cockpittet. Morgenmad, aftensmad eller en lille snack tilberedes hurtigt i den store wetbar med kogeplade, køleskab og vask, og maden kan serveres direkte ved det store cockpitbord.

Fra cockpitområdet bagbord har du den bedste udsigt forude og kan nyde solen og vinden gennem det store soltag sammen med rorsmanden.

Fire sovepladser

Under dæk byder Bavaria SR33’s koncept på masser af lys, masser af plads, fire sovepladser, en kahyt og en stor salon. Salonen og den store seng i stævnen smelter sammen til et generøst rum.

Om dagen giver Bavaria SR33’s åbne design med store skrogvinduer og ovenlys lys og en behagelig rumfornemmelse, uanset vejret.

Og hvis alle gæster gerne vil overnatte, kan salonbordet sænkes for at give en yderligere soveplads, så intet kommer i vejen for hyggelige timer under dæk, selv for seks personer.

Stor dobbeltseng

En dobbeltseng er i proportioner på 2,00 x 1,60 meter og en behagelig sofa gør kabinen midtskibs til din personlige suite efter en lang dag på havet.

Der er også masser af opbevaringsplads til shorts og skjorter til dig og din partner, lover Bavaria Yachtbau i en pressemeddelelse i dag.

Som med søsterbådene i SR-LINE, kommer BAVARIA SR33's design og linjer fra den italienske yachtdesigner Marco Casali og hans team. Konceptet, layoutet og teknikken er fra Bavaria Yachtbaus udviklingsteam.

Motorvalg: Volvo Penta eller Mercruiser

Det 11,40 m lange og 3,46 m brede skrog får dobbeltmotorer fra Volvo Penta eller Mercruiser på 500 til 700 HK, samt et enkelt drev på 380 HK.

Bavaria SR36 er netop blevet nomineret til 2023 European Powerboat of the Year og 2023 Best of Boats-prisen, hvor motorbaadsnyt.dk er med i juryen..

Bådens officielle verdensdebut er planlagt til januar 2023 på boot-udstillingen i Düsseldorf.

Bavaria SR33
Længde over alt inkl. badeplatform 11,40 m
Skroglængde 10,89 m
Længde vandlinje 9,71 m
Skrogets bredde 3,46 m
Dybgang 0,86 m
Forhandler Dansk Marine Center, Risskov

Motor
content-loader
content-loader
content-loader