Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Arkivfoto: Troels Lykke

25 fods motorbåd brænder ud ved Hals - sejler reddet af forsvarets helikopter

En brændende båd lå sent torsdag aften ud for stranden omkring fire kilometer vest for Hals ved indsejlingen til Limfjorden. - Båden var overtændt, da vi kommer herud, og vi kan ikke gøre så meget ved det, sagde indsatsleder ved Nordjyllands Beredskab, Henrik Christensen til NordJyske.

Af Troels Lykke |

Forsvarets Operationscenter, der står for at koordinere redning til søs, fik hurtigt sendt en helikopter, da de fik alarmopkaldet klokken 21.17. Helikopteren var alligevel på træning i området og var derfor hurtigt ved båden. Her fik de kontakt til en mand på båden, som de samlede op og fløj til Aalborg.

Mandens tilstand er ukendt, men ifølge vagthavende officer ved Forsvarets Operationscenter Steffen Lunn var der ro på situationen, da manden blev fløjet væk fra båden, skriver NordJyske - se foto af båden.

Operationstjenesten sendte også deres maritime indsatsskib Freja fra Frederikshavn til området for at stå for slukningen af branden.

Man regner med at båden når at brænde ud før indsatsskib når frem. Men den 25 fods motorbåd bliver fjernet af indsatsskibet fra Nordjyllands Beredskab.

Årsagen til branden er ukendt.

Kilde. NordJyske

Motor
content-loader
content-loader
content-loader