Gå til hoved-indhold
Udstyr
Med MOB+ xBAND får du et justerbart silikone armbånd til at opbevare og bruge din xFOB. PR-foto
Udstyr

Trådløs dødmandskontakt MOB+™ leverer 100 % driftssikkerhed

MOB+™ er enkel når det kommer til trådløse dødmandskontakt. MOB+™ er udviklet til at levere 100 % driftssikkerhed, mens nedlukningen af ​​motoren skal finde sted et sekund efter, at brugeren falder over bord, fortæller Martyn Lewis fra Comstedt.dk

 

Af Troels Lykke |

Den anvendte trådløse teknologi hedder WiMEA og er udviklet af Fell Marine for sikkerhed og frihed om bord. Systemet består af to komponenter, en xHUB™ og en xFOB™, der kommunikerer med hinanden via WiMEA-protokollen.

Generation 2 af MOB+ med et videreudviklet system til op til 4 samtidige brugere. Den første, der deltager, vil være “Stop FOBs”, og de næste tre vil være “Alarm FOBs”.

Stopper båden når den er under vand

Som før stopper motoren øjeblikkeligt, når føreren (xFOB med Stop FOB-status) går under vandoverfladen eller er længere end 15 meter fra båden, fortæller Martyn Lewis fra grossisten Comstedt.dk

xHUB for generation 2 er meget lig dens generation 1 bortset fra funktionaliteten af ​​Alarm FOB’er. Ligesom før monteres den ved instrumentpanelet og tilsluttes 12/24V og til bådens eksisterende dødmandsgreb.

xFOB’en fungerer som en MOB-enhed og er den del, som brugerne altid har med sig, uanset om det er på et armbånd, fastgjort til en redningsvest eller hængende om halsen. En xFOB er inkluderet i grundpakken og den kan også købes ekstra til passagerer og andre brugere. Den første, der forbinder, vil være “Stop FOB”, og de næste tre vil være “Alarm FOBs”, der slår alarmen i stedet for at stoppe bådens motor.

Læs mere: comstedt.se/dk/innovativ-teknik/fell-marine/mob-tradlost-dodmansgrepp

Se prisen her

Motor
content-loader
content-loader
content-loader