Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
CallMeCaptain er et spil, hvor det gælder om at sejle sit skib (sejl/motor) i havn.  Men man skal vige korrekt for andre skibe og komme sikkert rundt om bøjerne.

Med nyt bådspil CallMeCaptain får du bedre styr på sikkerhedsregler

CallMeCaptain bruger gamification sørger for at både motor og sejlbådssejlere lærer og husker sikkerhedsregler. - Det er samtidig et hyggeligt spil, hvor man kan dyste om, hvem der skal være svabergast, holde udkig og hvem der må styre skibet.

 

Af Troels Lykke |

Mange med sejlbåd har taget duelighedsbevis som et flere ugers kursus, mens motorsejlere ofte har taget speedbådsbevis på 1 dag.

Med tiden glemmer de fleste dog de mest basale regler, hvilket ofte skaber faretruende situationer til søs.

CallMeCaptain bruger gamification til at få styr på sikkerhedsregler og sørge for at både motor og sejlbådssejlere husker dem. 

- Det er samtidig et hyggeligt spil, hvor man kan dyste om, hvem der skal være svabergast, holde udkig og hvem der må styre skibet. Jeg har lavet spillet, da jeg ledte efter noget let og legende til min kone, da hun skulle tage duelighedsbevis, siger opfinderen af spillet østjyske Mikkel Eskesen til minbaad.dk.

Om spillet

CallMeCaptain er et spil, hvor det gælder om at sejle sit skib (sejl/motor) i havn.  Men man skal vige korrekt for andre skibe og komme sikkert rundt om bøjerne.

De lette baner kan løses af nybegyndere og bruges af sejlskoler, mens de svære baner kan få enhver erfaren søulk til at vende skråen i munden for at finde løsningen.

Som en bonus inkluderer spillet også en unik Mand-Over-Bord (MOB) øvelse. 

Det er meget vigtigt at alle øver MOB før en sejltur, men i langt det fleste tilfælde er det kun skipper, der ikke går i panik, hvis uheldet er ude.

Lancering og info

  • Udsalgspris: 349,-DKK- Messerabat 25% - 260,-DKK
  • Udgives på 5 sprog - Dansk, Norsk, Svensk, tysk, Engelsk
  • Lavet af GuildHub - v. Mikkel Eskesen, 48 år, Duelighedsbevis 2 år gammelt. Hjortshøj DK.
  • Lavet i samarbejde med profesionelle sejlinstruktører.
  • Læs mere på hjemmesiden: callmecaptain.games/da/
Motor
content-loader
content-loader
content-loader