Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
8beaufort producerer sko og tasker, som er fremstillet af gamle brugte sejl, samt kasseret veste og rest materialer fra SECUMAR redningsveste.

Sko af genbrugte sejl og redningsveste - ny kollektion fra det tyske skomærke 8beaufort 

8beaufort har siden 2018 fremstillet bæredygtige sko og nu kommer deres bedst solgte sko også som en sneaker i deres nye style ved navn OAK.

Af Anna Brinch |

Det tyske firma 8beaufort fra Hamborg producerer sko og tasker, som er fremstillet af gamle brugte sejl, samt kasseret veste og rest materialer fra SECUMAR redningsveste. De har netop lanceret deres nye sneaker OAK koster Kr. 1599,- Fås også som en almindelig sko til 1499,-

Klima-venlige værdier 

Genbrug og bæredygtighed er de grundlæggende værdier, som 8beufort bygger deres virksomhed på. Det unge firma fra 2018 blevt skabt af en aktiv sejler og har en fortid som skodesigner. 

Både sko og tasker bliver produceret i Portugal, men kun i det omfang, som efterspørgslen tillader, så man ikke ender op med en overproduktion.  

Materialer valgt med omtanke

- Vi er utrolig vilde med at stå bag 8beaufort som gør alt rigtige for en bæredygtig produktion. De genbruger materialer som sejl og redningsveste, de har desuden høj kvalitet og er produceret i Europa. Materialer er sikret Eco-fair, natur latex, kromfri og certificeret læder udtaler Mads Bruun-Larsen fra ZIP-IT agency

Skal dine sejl have et nyt liv?

Hvis der er nogle som ligger inde med gamle sejl, som de gerne vil give et nyt liv, så kontakt gerne ZIP IT Agency, der formidler og sørger for at de bliver brugt i 8beauforts produktion.

Mere information på: www.zip-it.dk

Motor
content-loader
content-loader
content-loader