Gå til hoved-indhold
Store både
Der blev i september skudt billeder af den nye Marex 440 Gourmet Cruiser ved Cannes. PR-fotos
Store både
Store både
Store både
Store både
Store både
Store både
Store både
Store både

Marex 440 Gourmet Cruiser nomineret til European Powerboat of the Year Award 2024 - to solgt til Danmark

- Vi er super stolte over, at Marex bliver anerkendt i en kategori med store både op til 14 meter, siger importør Kasper Reese om Marex' nye flagskib, der blev taget godt imod på udstillingen i Cannes i september. Marex fylder i år 50, mens Reese Marin fejrer 25 år som importør. Se galleri med båden.

Af Troels Lykke |

Marex-flagskibet vil have to modifikationer, 440 Gourmet Cruiser med et stort U-formet pantrylayout og 440 Scandinavia Version med spisning i en lukket salon.

Marex 440 er allerede nomineret til European Powerboat of the Year Award 2024 i kategorien op til 14 meter.

- Vi er selvfølgelig meget stolte over nomineringen til European Powerboat of the Year. Båden har også virkelig meget plads, men stadig flotte linjer. Nu kan vi med Marex appellere til et nyt publikum, som også ser på eksempelvis mindre Princess-både.

To versioner

Båden kan i én af versionerne tilbyde seks sovepladser med to agterkahyter og en forkahyt, men Marex 440 fås også i en udgave med kun to kahytter.

En af de gode ting ved båden er, at der er to skydedøre i hver side, hvilket gør det lettere at sejle den ind og ud af havnen, når der skal lægges til. Også den hydrauliske badeplatform er populær, forklarer Kasper Reese til Motorbaadsnyt.dk

Idéen er at skabe en familiebåd med fokus på easy living og have turoplevelsen med meget plads. Marex 440 bliver med et af de største pantryer i sin klasse, og med to badeværelser og en vaskemaskine.

Marex 440 Gourmet Cruiser er resultatet af samarbejdet mellem Marex in-house designteam og det slovenske studie VOM Creations Yacht Design. Skrogets arkitektur blev leveret af Nikl design og Engineering af Alpha Creations.

Funktionelt pantry

440 Gourmet Cruisers pantry har ovn/mikroovn, dobbelt vask, induktions komfur og opvaskemaskine.

Solpanelerne giver samtidig tilstrækkelig kapacitet til at holde 220-liters køleskabet og 100-liters fryseren kørende permanent uden landstrøm.

Skandinavien-versionen har ekstra spiseplads med en stor sofa og to udtrækkelige taburetter i stedet for bagbords-køkkenskabe.

To solgt til Danmark - trods startpris på 7,5 mio. kr.

Selvom Marex 440 Gourmet Cruiser koster fra 7,5 mio. kroner med to Volvo Penta 650 hk IPS-motorer, er der solgt to i Danmark. Fuldt udrustet vil prisen lande på lidt over ni mio. kroner med dansk moms.

- To timer ind i bådmessen i Cannes i september fik vi solgt en Marex 440 Gourmet Cruiser til en jysk sejler, og senere i Cannes var der en sejler fra Fyn, der også købte én. Den første bliver leveret til juni 2024. Man kan også få båden med aksel eller to drev, siger Kasper Reese.

Forhandler: www.reesemarin.dk

Motor
content-loader
content-loader
content-loader