Gå til hoved-indhold
Store både
Marex 440 på vej til Cannes, hvor den udstilles fra 12. til 17. september. Foto: Marex

Norske Marex 440 Gourmet får verdenspremiere på Cannes Yachting Festival

Marex 440 Gourmet Cruiser er en ny generation fra Marex med nye designlinjer. Med en længde på 13,70 meter og en bredde på 4,27 meter bådens Marex ny flagskib. Og i næste uge fra 12. til 17. september vises den frem på Cannes Yachting Festival, fortæller Reese Marin.

Af Troels Lykke |

Marex-flagskibet vil have to modifikationer: 440 Gourmet Cruiser med et stort U-formet pantrylayout og 440 Scandinavia Version med spisning i en lukket salon, fortæller den danske importør Henrik Reese og sønnen Kasper fra Reese Marin i Aabenraa.

Ideen er at skabe en familiebåd med fokus på easy living og have turoplevelsen med meget plads. Marex 440 bliver med et af de største pantryer i sin klasse, og med to badeværelser og en vaskemaskine.

Marex 440 Gourmet Cruiser er resultatet af samarbejdet mellem Marex in-house designteam og det slovenske studie VOM Creations Yacht Design. Skrogets arkitektur blev leveret af Nikl design og Engineering af Alpha Creations.

Funktionelt pantry

440 Gourmet Cruisers  pantry har ovn/mikroovn, dobbelt vask, induktionskomfur og opvaskemaskine.

Og solpanelerne giver tilstrækkelig kapacitet til at holde 220-liters køleskabet og 100-liters fryseren kørende permanent uden landstrøm.

Skandinavien version har ekstra spiseplads med en stor sofa og to udtrækkelige taburetter i stedet for bagbords køkkenskabe.

Lukker hurtigt cockpitdækket

- Modellen har den hurtigste og nemmeste måde at lukke det åbne cockpitdæk på, som findes på markedet. Gardinerne er gemt i targabuen og glider bare rundt som et gardin. Baldakinen kan fastgøres med kun et enkelt greb. Ingen knapper eller gummibånd. Fra en åben cruiser til helt lukket båd på mindre end et minut, fortæller Reese.

Prisen er endnu ikke oplyst, det sker på Cannes Yachting Festival, der ubetinget er en af bådbranchens vigtigste flydende bådudstillinger i Europa.

Forhandler: www.reesemarin.dk

Motor
content-loader
content-loader
content-loader