Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Den nye vest er perfekt til kystsejlads

Helly Hansens Sailsafe Inflatable Race Life Jacket er udviklet med hjælp fra professionelle sejlere

Sikkerhed og tillid er ekstra afgørende, når man sejle med høje hastigheder. Med Helly Hansens Sailsafe Inflatable Race Life Jacket kan du som professionel sejlere føle dig tryg når du presse dig selv og din båd til det yderste, selv under de hårdeste forhold. 

Af Anna Brinch |

Sæsonens nyhed fra Helly Hansen er Sailsafe Inflatable Race Life Jacket er udviklet med feedback fra professionelle sejlere og er ISO (12402-3) certificeret. Den er ergonomisk designet, så den føles let og fleksibel, og dens pasform tæt på kroppen maksimerer komforten, samtidig med at den stadig giver optimal bevægelsesfrihed. Med et automatisk Hammar® hydrostatisk system bliver redningsvesten kun pustet op, når den nedsænkes i vand. 

Redningsvesten leveres med en ISO (12401) integreret dækssele, som har patenteret Sailsafe- teknologi for en ergonomisk pasform, der giver mobilitet og komfort selv under lang tids brug. Yderligere sikkerhedsfunktioner i redningsvesten inkluderer en ISO (12402-8) certificeret sprayhætte og et integreret SOLAS- klassificeret nødlys og reflekser. Den er vejer kun 1750 gram 

Vejl. pris: 3500 DKK

I kan læse mere om vesten eller købe den på Helly Hansens egen hjemmeside

Motor
content-loader
content-loader
content-loader