Gå til hoved-indhold
Udstyr
Produktionsholdet på Mercury Marines fabrik med de nye motorer. Foto: Privat

Nye elektriske påhængsmotorer går i produktion - Mercury Avator™ 20e og 35e sælges i år

Mercury lancerede sit første elektriske fremdriftsprodukt, den prisvindende Avator 7.5e, på Consumer Electronics Show (CES) i januar og begyndte for nylig forsendelser til forhandlere over hele verden. Mercury har forpligtet sig til at introducere fem Avator-produkter i 2023.

Af Anna Brinch |

Mercury Marine, en afdeling af Brunswick Corporation har meddelt, at de er begyndt serieproduktion af deres nye 20e og 35e Avator elektriske fremdriftssystemer, med udgivelse til salg planlagt til senere i 2023.

- Vi er begejstrede for at tage det næste skridt i vores elektrificeringsrejse, da vi fortsætter med at levere på vores forpligtelse til at være branchens førende inden for både forbrændingsprodukter og elektrisk fremdrift, siger John Buelow, Mercury Marine-præsident i en pressemeddelse. 

- Forbrugerfeedback fra Avator 7.5e har været meget positiv, og vi er overbeviste om, at det samme vil være tilfældet for 20e og 35e, når de kommer på markedet, tilføjer han. 

Flere elektriske påhængsmotorer på markedet 

Med hovedkvarter i Fond du Lac, Wisconsin, er Mercury Marine® verdens førende producent af fremdriftsmotorer til fritidsskibe. Mercury Marine er en afdeling af Brunswick Corporation (NYSE:BC), og leverer motorer, både, tjenester og dele til fritids-, kommercielle og offentlige marineapplikationer.

Afdelingen Mercury vil formelt lancere sine Avator 20e og 35e elektriske påhængsmotorer senere på sommeren.

Om Brunswick

Brunswick Corporation (NYSE: BC) er den globale leder inden for hav rekreation, der leverer innovation, der transformerer oplevelser på vandet og udenfor. Brunswick er dedikeret til industrilederskab, til at være den bedste og mest betroede partner for vores mange kunder og til at opbygge synergier og økosystemer, der gør os i stand til at udfordre konventioner og definere fremtiden.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader