Gå til hoved-indhold
Udstyr
Supalight Watersport er ifølge Helly Hansen let og meget åndbar med  en HH Lite-Frame overdel og HH®® Max-Vent-teknologi, og den har en komfort EVA skumteknologi i mellemsålen for en optimal balance mellem dæmpning, komfort og pasform. PR-foto

Supalight Watersport er en ny teknisk sejlersko fra Helly Hansen i genbrugsmaterialer

Supalight Watersport er en hybrid mellem en sneaker og sejlersko og samtidig er den lige så teknisk, vandtæt og åndbar som man kan forvente.

 

 

 

Af Troels Lykke |

Sæsonens nyheder indenfor fodtøj er Revo Sail, fremstillet  af Ocean Bound genbrugsmateriale samt den lette og hurtigtørrende Supalight Watersport, som vi her omtaler.

Designet af Supalight Watersport skoen fra Helly Hansen er målrettet til at tilbyde optimal ydeevne og beskyttelse i våde miljøer, er hurtigtørrende med en PFC-fri hydrofob behandling og har den samme HH® Hydro-Grip gummiblanding som Revo Sail, hvilket giver maksimalt greb og trækkraft, lyder det fra norske Helly Hansen.

Let og åndbar

Skoen er også let og meget åndbar med  en HH Lite-Frame overdel og HH®® Max-Vent-teknologi, og den har en komfort EVA skumteknologi i mellemsålen for en optimal balance mellem dæmpning, komfort og pasform.

Samtidig med at Supalight Watersport leverer ekstrem ydeevne og beskyttelse,  er den også mere ansvarligt fremstillet med 100% økologisk bomuldsfor og 100% genanvendt polyesterbånd. 

Vejl pris: 1.100 kr.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader