Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
FX Yacht 180 Bow Rider koster sejlklar lige under 260.000 kroner. Foto: Troels Lykke

FS Yacht 180 Bow Rider - brasiliansk speedbåd, der er til at betale

Med en 100 hk Suzuki-motor nærmer den 450 kilo lette FS Yacht 180 Bow Rider sig 40 knob. Båden er velegnet til dagture tæt på kysten og den er til at betale.

Af Troels Lykke |

Det behøver ikke at koste alverden for at komme på vandet i en ny speedbåd. I hvert fald ikke hvis det er til dagture. Sådan er det med FS Yacht 180 Bow Rider, der fuldt sejlklar koster lige under 260.000 kroner.

Du får en hurtig båd til hurtige ture på vandet. Båden er fx velegnet til at stå på vandski efter og der følger en vandskimast med i prisen.

Den danske forhandler, Baadhuset.dk i Beder, Claus Bak, vi mødte på Boat Show i Fredericia med den brasilianske båd, forklarer om båden, der fås i flere farvekombinationer:

- Det er en virkelig lækker designet bowrider i et forrygende design, den har hækbruser, bow- og cockpitcover, vintercover, skimast, lanterner, hækbruser, bimini top, Blue Tooth stereo, badestige, komplet Soft Teak pakke, her får du en virkelig lækker bowrider til en yderst attraktiv pris, vi har prissat den med en velkørende Suzuki 100 hk ready to go, siger importøren.

Båden er også med undervandslys og vil du trække båden efter bilen er den med en totalvægt på kun 1000 kilo. Her kan mange biler være med.

FS Yacht 180 BR
Længde: 5,33 m
Bredde: 2,22 m
Højde, på trailer: 2,30 m
Dybgang: 0,40 m
Skrogvægt, uden motor: 450 kg
Brændstoftankkapacitet: 80 liter
Ferskvandsbeholderens kapacitet: 28 liter
Personer om bord: 1 besætningsmand + 6 passagerer
Pris 259.800 kr. med 100 hk Suzuki, Covers for og bak, hækbruser, lanterner, vandskimast, Blue Tooth Stereo
Forhandler www.baadhuset.dk - Beder ved Aarhus

Motor
content-loader
content-loader
content-loader