Gå til hoved-indhold
Udstyr
Frakken blev oprindeligt designet til sejlere, der søgte varme mellem konkurrencer eller i forberedelserne til disse. Foto: PR-foto

Lang Helly Hansen-frakke er skabt til afrigning i efterårsvejr

Et regn- og vindtæt yderlag og et inderlag i Primaloft giver sejleren varme, når masten skal af for vinteren. Frakken, der er designet i en stilfuld marineblå, fås i en dame- og herremodel.

 

Af Sara Sulkjær |

Mens lystbådene valfarter mod landjorden, har temperaturerne taget et hak ned ad skalaen. For de sejlere, der endnu har årets afrigning til gode, venter derfor nogle kølige arbejdstimer, inden vinterroen for alvor kan indfinde sig. 

Med den rette påklædning kan oplevelsen dog blive betragteligt mere varm. En varme, som blandt andet kan opnås med den nye rigningsfrakke fra norske Helly Hansen, der siden 1877 har udstyret havets brugere med sejlertøj af enhver art.

To jakker i én

Frakken, der fås til både damer og herrer, kommer i et langt, todelt design. Her er den ydre frakke udstyret med et 100 % vandtæt Helly Tech-lag, der kan modstå regn, sne og blæst, mens inderjakken er i Primaloft. 

Et materiale, der blev udviklet til den amerikanske hær i 1980'erne, og som yder ekstra varme til kroppen.

På de køligste dage kan delene anvendes sammen, mens de, når solen står på, kan adskilles, således at sejleren har mulighed for at bruge frakken som regn- eller vindjakke samt som let isoleringsjakke.

Perfekt til omskifteligt vejr

Med sit moderne design kan sejleren desuden trække frakken over skulderen, når de daglige indkøb skal gøres i supermarkedet, eller når datteren skal hentes i børnehaven.

Damemodellen fås i størrelserne XS til L, mens herrerne kan købe jakken i str. S til XL. Dame.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader