Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Den 22-dobbelte Grand Slam-mester vil støtte E1's Blue Action Program, ledet af verdens førende havøkolog Carlos Duarte. PR-foto

Tennis-stjernen Rafael Nadal bliver ejer af elektrisk racerbådshold

Tennis-legenden Rafael Nadal slutter sig til UIM E1 World Championship, som ejer af et af de nye racerhold.

Af Troels Lykke |

Nadal, der lige nu er i Australen, men normalt bor på Mallorca, ejer selv en stor katamaran i superyacht-klassen og er meget engageret i at bevare et godt miljø i vores have og søer. H.

Den 22-dobbelte Grand Slam-mester vil støtte E1's Blue Action Program, ledet af verdens førende havøkolog Carlos Duarte.

E1 Blue Action Program er designet til at beskytte og genoprette store marine økosystemer på havnefronten i byer, der deltager i mesterskabet, samtidig med at det giver positive virkninger for lokalsamfundene.

Holdejer

Tennislegenden Rafael Nadal bliver den nye ejer af et hold i UIM E1 World Championship, som er verdens første elektriske racerbådsmesterskab.

- Jeg er rigtig glad for at være involveret i et projekt som E1, der værdsætter bæredygtighed og vil have en positiv indflydelse på samfundet som helhed, især i kystsamfund. Jeg kan også godt lide, at E1 har en klar mission og er forpligtet til at bevare marine økosystemer, siger Rafael Nadal.

www.e1series.com/

Motor
content-loader
content-loader
content-loader