Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Liam sikrede sig sejren i sidste sekund ved at lave en dobbelt forward. PR-foto
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads

Liam Dunkerbeck var bedst til loop og surf på bølger ved ungdommens World Cup i Hanstholm

Bølgerne rullede ind på stranden ved Fiskemelsfabrikken, hvilket gjorde det til en fantastisk dag til konkurrence. Her kæmper de unge om de bedste tekniske loop og surf på de sløve, men høje danske bølger ved WA/IWT Cold Hawaii Youth Windsurf World Cup 2023.

Af Troels Lykke |

Dag to af windsurfing-konkurrencen PWA/IWT Cold Hawaii Youth Windsurf World Cup 2023 i Thy var en fantastisk dag til konkurrence med moderat vind på omkring 15-17 m/s og klart blå himmel.

Bølgerne rullede ind på stranden ved Fiskemelsfabrikken, lyder det i en pressemeddelelse fra stævnet.

I mændenes U20 Double Elimination startede Hannes Gobish fra Tyskland stærkt og gik videre gennem fire heats, men blev stoppet af den lokale Tobias Bjornaa.

Bjornaa mødte derefter tyske Marlon Maethner i et fantastisk heat, hvor danskeren kom ud på toppen. Han stod nu over for Liam Dunkerbeck i den første finale.

Dobbelt forward gav sejr til Liam

De to matchede hinandens bølger og spring godt, men Liam Dunkerbeck sikrede sig sejren i sidste sekund ved at lave en dobbelt forward.

Danske Tobias Bjornaa måtte derfor nøjes med en flot andenplads.

- Noget, han sagtens kan være stolt af. Det er vi i hvert fald i Surfklubben Nasa, understreger hans klubkammerater.

Slutresultater for U20:

  1. Liam Dunkerbeck

  2. Tobias Bjornaa

  3. Marlon Maethner

  4. Hannes Gobish

Spanier vandt i U17

I U17-konkurrencen kæmpede Spaniens Carlos Kiefer Quintana, Japans Ryu Noguchi, Tysklands Leon Maethner og Hollands Arthur Van den Brande sig til tops.

Kiefer Quintana havde et fantastisk heat og scorede 10 point med en dobbelt forward, hvormed han tog en klar førsteplads i første runde.

I Double Elimination gik Maethner og italienske Fernando Sottile videre og sikrede sin anden og tredje position i konkurrencen i en tæt kamp mod Carlos Kiefer Quintana.

Slutresultat for U17

  1. Carlos Kiefer Quintana

  2. Leon Maethner

  3. Ryu Noguchi

  4. Fernando Sottile

Motor
content-loader
content-loader
content-loader