Gå til hoved-indhold
Motorer
Hideas påhængsmotorer leveres fra 2.5 hk til 60 hk – alle maskiner på 30 hk eller derover er med indsprøjtning. PR-foto

Hidea påhængsmotorer slår på prisen, fortæller distributøren billigpropel.dk i Silkeborg

- Visionen er simpel for Hidea - få så mange markedsandele som muligt på så kort tid som muligt, så derfor slår man på prisen, fortæller Billig-propel.dk.

Af Troels Lykke |

Hidea er en prisbillig motor, der i Danmark distribueres af billigpropel.dk i Silkeborg. Motorene sælges  online og via Bauhaus butikker.

Maskinerne leveres fra 2.5 hk til 60 hk – alle maskiner på 30 hk eller derover er med indsprøjtning.
Hidea er en af blandt verdens største påhængsmotorproducenter. De har været på markedet i årtier og leverer påhængsmotorer til både privat og erhvervssektoren.

- Disse påhængsmotorer koster typisk kun ca. 60 procent af hvad en tilsvarende motor koster. Derfor er det en meget attraktiv påhængsmotor for mange familier, der blot bruger båden 15-20 gange om året, fortæller Billigpropel.dk i en pressemeddelelse.

Fås med indbygget batteri

- Hidea leveres med håndstyring, elstart og med kort og langt ben. På enkelte modeller er der også mulighed for at få dem med indbygget batteri, hvilket er ganske unikt da dette ifølge Billigpropel.dk ikke tilbydes fra andre producenter af påhængsmotorer, lyder det fra den danske distributør.

Slår på prisen

Hidea er en af blandt verdens største påhængsmotorproducenter - de har været på markedet i årtier og leverer påhængsmotorer til både privat og erhvervssektoren. Visionen er simpel for Hidea - få så mange markedsandele som muligt på så kort tid som muligt, så derfor slår man på prisen.

 

 

Motor
content-loader
content-loader
content-loader