Gå til hoved-indhold
Udstyr
Ægir Race er skabt med Helly Tech Professional 4-lags membran og dermed er den ekstremt vandtæt, vindtæt og åndbar.

Vind to eksklusive Helly Hansen sæt i Minbaad.dk's Facebook-konkurrence: Ægir Race Jacket og Ægir Race bukser

Like Minbaad.dk på Facebook og skriv hvem du gerne ser i Helly Hansen-sejlersæt, så er du med i lodtrækning. Vinderne offentliggøres 22. december. Sejlertøjet er large til mænd og medium til kvinder. Hvert sæt, med jakke og bukser, koster hhv. 11.500 kr. til mænd og 11.000 kr. til kvinder.

Af Troels Lykke |

Helly Hansen og Minbaad.dk er i julehumør og har sat to eksklusive sejlersæt på højkant. 

Her er hvad du kan vinde:

Ægir Race Jacket til kvinder og mænd 

Designet til professionelle sejlere – en jakke som kan modstå elementerne og give dig den beskyttelse og bevægelsesfrihed du har brug for til at manøvre til søs.

Ægir Race er skabt med Helly Tech Professional 4-lags membran og dermed er den ekstremt vandtæt, vindtæt og åndbar. Jakken har ergonomisk snit med justerbare manchetter samt en ekstra høj krave der beskytter ansigtet. Vejl. pris 7.000 kr. til kvinder medium og 7.500 kr. til mænd Large

Ægir Race Salopette - bukser til kvinder og mænd

Den sømforseglede Helly Tech Professional 3-lags konstruktion er ekstremt vandtæt, vindtæt og åndbar. Kommer med smarte detaljer som leddelte knæ, justerbar talje, justerbare ankelmanchetter, torso med stretch samt vandtætte YKK AquaGuard lynlåse.  Vejl. pris 4.500 kr.

Konkurrencen foregår på www.facebook.com/minbaad.dk/  - de to vindere offentliggøres fredag 22. december 2023. Sejlersæt, der ikke kan byttes, sendes til vinderne.

Få mere inspiration: hellyhansen.com/

Motor
content-loader
content-loader
content-loader