Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Lystsejleren og hans lille hund var sejlet ned for at besøge Romregattaen, som i disse dage afvikles fra Flensburg med kapsejlads for træbåde og havnehygge. Her foto fra Sønderborg, hvor hjemmeværnet holder til. Arkivfoto: Troels Lykke

Sejler og lille hund fik motorstop - Marinehjemmeværnet i Sønderborg trak motorbåd i havn

Marinehjemmeværnet hjælper igen os sejlere. Midt på Kristi Himmelfartsdag – ringede Søværnet til Hjemmeværnsflotille 136 Sønderborg og bad dem om at hjælpe en motorbåd, der lå og drev med motorstop øst for Als.

 

 

 

Af Troels Lykke |

Marinehjemmeværnet i Sønderborg har torsdag på Kristi Himmelfartsdag, haft en besætning på vandet for at hjælpe en uheldig lystsejler, skriver Marinehjemmeværnet i en pressemeddelelse.

En besætning på 10 frivillige blev samlet om bord på flotillens fartøj, BUDSTIKKEN. De afgik fra Sønderborg Havn og sejlede nedenom Als hen til den uheldige sejler.

”Han lå to sømil fra land og drev ind mod Mommark. Det var helt stille og roligt, og der var ingen fare på færde, fortæller Maria i telefonen, mens hun sidder ved radioen som kommunikationsgast om bord på BUDSTIKKEN.

”Men han var da rigtig glad for, at vi kom og hjalp ham”, tilføjer hun.

Lystsejleren og hans lille hund var sejlet ned for at besøge Romregattaen, som i disse dage afvikles fra Flensburg med kapsejlads for træbåde og havnehygge, fortæller Marinehjemmeværnet i Sønderborg.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader