Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Kunde får leveret sin båd i Silkeborg hos Bluebay Marine, der sjældent oplever afslag på bådlån til deres kunder. PR-foto

Et skræddersyet bådlån virker og glem at det i dag er et tabu at låne penge til en båd

- Det at finansiere båd, har før været noget som de færreste har talt højt om, lidt som om det har været tabubelagt. Men flere og flere familier gør det - og med rette, det er nemt, transparent og lige til og så er det slet ikke så dyrt, når alt kommer til alt, siger Lars Skyum fra Bluebay Marine A/S.

Af Troels Lykke |

Bådfinansiering eller bådlån som nogen kalder det, er nem at tilpasse kundens økonomi og kan med vores nuværende samarbejdspartnere, formes så de kan passe præcist ind i den del af økonomien, som båden og sejlerlivet har, når det kommer til prioritering, lyder det fra Bluebay Marine A/S i Silkeborg.

Et firma, der har solidt samarbejde med flere forskellige finansieringsselskaber og banker, hvilket sikre at der er mange flere produkter i den finansielle værktøjskasse! Dette er naturligt da det er individuelt hvad kunden ønsker at finansiere, ligesom det er meget forskelligt hvordan kundernes økonomi skal kunne passe omkring båden, skriver firmaet i en pressemeddelelse.

Må ikke blive en for tung post på budgettet

- Det er en stor investering i kunderne fritid, så det er vigtig for os som forhandler, at kunderne har disponeret rigtig første gang, så det ikke bliver en alt for tung post i økonomien, siger salgschef Lars Skyum fra Bluebay Marine A/S.

Han forklarer videre.

- Der findes mange online hjemmesider, hvor der er bådlån beregner tilknyttet, men der er ingen tvivl om, at kunderne får det bedste bådlån, ved at sidde i rolige og uforstyrrede omgivelser og få en god snak om båd finansiering og de muligheder der giver bedst mening i hver enkelt sag. Vi kalder de det at skræddersy finansieringen til kundernes behov og økonomi.

Tys tys at tale om bådlån tidligere

- Man skal ikke mange år tilbage, før det var ”tys tys” at tale om lån til båd, men i dag er de store samarbejdspartnere Bluebay Marine A/S arbejder sammen med, blevet rigtig gode til finansiering af både og samtalen om pris fylder derfor væsentlig mindre, end lysten til at vælge lige det udstyr man drømmer om, at båden skal konfigureres med. Når vi sidder sammen med vores kunder, har vi mulighed for med det samme, at konsekvensbregne på de ønsker der kommer på bordet, da vi har en båd lån beregner, der kan justeres på flere parametre som fx udbetaling, løbetid og ikke mindst det modsatte regnestykke – hvad må det maksimalt koste om måneden – så er det det vi bruger som udgangspunkt, siger Lars Skyum videre.

Forhandleren skal ikke vide en masse om ens økonomi

- Lån penge til båd – ja hvorfor ikke? Det koster mindre end de fleste kunder tror og er nemt og sikkert at gå til – Forhandleren skal ikke vide en masse om kunden økonomi – det hele klares for det meste online, med mitID og håndteres kun af de finansieringsselskaber som kunden tilbydes bådlån fra, siger Lars Skyum.

Prøv en beregner

På Bluebay Marine’s hjemmeside har de synliggjort forskellige låntyper, hvor kunderne har mulighed for at firer på lånebeløb og løbetid, samt om man ønsker at ligge en udbetaling eller ej.

Beregneren er vejledende men giver alligevel et meget godt billede af, hvordan økonomien kan se ud – start drømmene allerede nu her i linket www.bluebay-marine.dk/finansiering/

Motor
content-loader
content-loader
content-loader