Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Den uerfarne Vandscooter-sejler røg på hospitalet og denne båd er nu totalskadet, erfarer vi. Foto: Dansk Søredningstjeneste

Vandscooter-sejler på hospitalet - mister herredømmet og sejler ind i siden på en motorbåd i Kerteminde

En uerfaren vandscooter-sejler, som ifølge motorbaadsnyt.dk lige skulle prøve en vandscooter, mistede herredømmet og sejlede ind i siden på en Nimbus 3000, der blev totalskadet. Sejleren røg på hospitalet og er ikke afhørt endnu, men ingen bliver sigtet.

Af Troels Lykke |

Det gik helt galt onsdag aften for en ung mand, som sammen med en gruppe venner var taget ud i en motorbåd (Nimbus 3000, red.) og på en vandscooter på vandet i Kerteminde.

Mads Boel, kommunikationsrådgiver hos Fyns Politi, fortæller til Fyns Amts Avis.

- Der var en ulykke på vandet ud fra Kerteminde, hvor en vandscooter kolliderer med en motorbåd . Skroget på båden går i stykker, og personen på vandscooteren kommer alvorligt til skade og er indlagt på OUH.

Ifølge motorbaadsnyt.dks oplysninger var det en ven, der var med på motorbåden, en Nimbus 3000, som lige skulle prøve Vandscooteren, men vennen var ikke erfaren med vandscooter og ramte altså ved et uheld ind i siden på Nimbus 3000-motorbåden med høj fart.

Han tilføjer, at der ingen informationer er om påvirkning af alkohol eller narkotiske stoffer, men omstændighederne er heller ikke klarlagt endnu.

- Nu skal hele hændelsen undersøges nærmere, men der er ingen sigtede i sagen, siger politiet.

Ingen afhøring endnu

Henrik Strauss, ansvarlig for sejlads hos Fyns Politi og politikommissær, uddyber skaderne.

- Motorbåden er blevet påsejlet i siden, og den har nogle skader, der indikerer, at der er en vis fart involveret. Vi er ved at undersøge selve hændelsesforløbet - herunder ved at afhøre vidner, men vi har ikke kunnet afhøre den tilskadekomne endnu.

Kilde. Fyns Amts Avis

Motor
content-loader
content-loader
content-loader