Gå til hoved-indhold
Småbåde
På toppen af Targa 32eren er der plads til et SUP-board, men der er stadig en åbning i ruftaget, der delvist kan køres tilbage, så der kan komme sol ind i cockpittet. Fotos: Troels Lykke
Småbåde
Småbåde
Michael Hohman og Kasper Reese, th., og tager også en Marex 330 (på billedet) og en Ryck 280 med til boat show i Fredericia.
Småbåde
Småbåde

Finsk Targa 32 til den kræsne sejler

På boot i Düsseldorf er vi om bord på Targa 32 AD Coupe, der har masser af muskler, båden kan ifølge importør Kasper Reese fra Aabenraa, sejle 42,5 knob når der fyres op under 2 x 320 hk Volvo Pentaer.

Af Troels Lykke |

Targa 32eren er først og fremmest en offroader til søs. Skroget er ultra stærkt og det banker ikke i bølgerne. Targa er finsk kvalitet. Det koster da også pænt meget for båden, der fuldt udrustet koster fra 3,8 mio. kroner.

Men så har båden også instrumenter, bovpropel, joystick-styring inde og ude og automatisk trimning med Humpree og meget andet. En båd med fire sovepladser.

Targa 32 i den størrelse er i den grad sejlglæde og praktisk sejlads. Den er især god at gå på ude i siderne. Der er gjort plads til det, mere end store sovekahytter.

På toppen er der plads til at placere cykler eller et SUP-bræt men der er også et soltag, der kan åbnes.

- Targa 32 er opgraderet med en agterdør agter og der er nu plads til SUP på toppen af båden. Man forsøger også at gøre båden attraktiv for de unge og aktive, siger Kasper Reese fra Reese Marin i Aabenraa.

- Vi ser frem til at vise Targa 32eren frem på boat show i Fredericia til februar, siger Kasper Reese til motorbaadsnyt.dk.

Når der lukkes op for de to 320 hk Volvo Penta-motorer kan båden sejle 42,5 knob.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader