Gå til hoved-indhold
Udstyr
Udstyr
Udstyr

Nu SUP med el-motor til lystfiskeri eller bare en afslappende sejlads nær kysten

Ifølge Aqua Marina glider det elektriske SUP-bræt, Power Fin, lydløst og uden muskelkraft frem med op til 6 km/t. Elmotoren styres via en fjernbetjening. Aqua Marina kan forbindes til ethvert SUP-surfbræt, som har et indskåret centerfinnesystem ved at erstatte den originale finne.

Af Troels Lykke |

Hele drevpakken med elmotor + batteri vejer 5,9 kilo og skulle være meget nem at montere selv på allerede eksisterende SUP boards fra Aqua Marina.

Rækkevidden? Op til en times sejlads. En finesse er at batteriet såvel som elmotoren kan tages med på fly til opdagelse af fjernere farvande.

Hvis det går, som producenten håber, vil denne elektriske SUP være et fristende alternativ til de fiskekajakker, som de også tilbyder i deres sortiment.

Prisen lyder på cirka 550 EUR, men den er også set hos Aazon til 450 EUR (inkl. moms og forsendelse), skriver E-surfer.com

Power Fin vejer 2,6 kilo

Vægten af Power Fin er 2,6 kg og batteripakken med controller er 3,1 kg. 

Opladningstiden var omkring 5-6 timer (hvilket vi fandt meget lang, men det stod også i brugermanualen) og var god til en tur på mindst en til to timer med fuld fart.

Fjernbetjeningen lader dig styre motoren i 4 tilstande.

Læs mere hos Aqua Marina

Motor
content-loader
content-loader
content-loader