Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Ibiza Model 601 er en åben tender lignende båd, som gør sig godt på havet. Foto: Privat

Se den nye, norske Ibiza 601 hos Baadhuset.dk

Den norske Ibiza model 601 er en motorbåd med mange finurlige detajler - højt fribord, mange sidde pladser og lækkert design. Båden er en åben tender lignende båd, der gør sig rigtigt på havet og den kan købes lige nu hos Bådhuset A/S ved Aarhus. Se den også på Copenhagen Boatshow i august

Af Troels Lykke |

Bådhuset præsenterer en ny motorbåd i samlingen, nemlig den norske Ibiza Model 601. Båden er 20 fod, vejer 1000 kg og har en 50HK, Mercury fastmonteret på hækken. Den står aktuelt til 399.000 kroner hos Bådhuset. 

- Der er et højt fribord som giver den et dybt fribord og dermed også mere sikker at opholde sig i. Værftet i Norge er kendt for sine høje standarder, er dette kun et sikkert valgt hvis man skal købe en ny motorbåd, fortæller Claus Bak til motorbaadsnyt.

Ekstra chine

Skroget er konstrueret som andre Ibiza modeller med ekstra chine, der eliminerer planingstærsklen. Dermed hviler den på en større overflade, når båden ligger stille og giveren høj sidestabilitet og løftes let op på skroget i plan.

Baadhuset A/S håber at kunne vise den nye Ibiza model 601 på Copenhagen Boatshow i august måned, hvor den vil være monteret med en 50HK Mercury på hækken som gør den i stand til at skyde en fart på 20 knob.

IBIZA, 601 Daycruiser

20 fod, hk 50, Mercury, benzin, motorårgang: 2023, saltvandskølet, udenbordsmotor, skrog: glasfiber, bredde 2,40, Kg 1000, 399.000 kr. www.baadhuset.dk

Motor
content-loader
content-loader
content-loader