Gå til hoved-indhold
Tur
Isabel Mossing og Flemming Stenak er klar til at byde flere gæster ombord. Foto: Troels Lykke
Tur
Der er god plads ombord på Aura 51. Foto: Troels Lykke

Luksus-sejlads på Villa Split er dansk charterferie på 51 fods katamaran med værterne Isabel og Flemming

Med skipperparret Isabel Mossing og Flemming Stenak bag roret kan man rolig læne sig tilbage og nyde livet til søs. Villa Split, en Aura 51 fra Fountaine Pajot til 13 mio. kr. står klar med mad og sejlads, hvor du kan prøve om flerskrogssejlads er noget for dig. I år har de sejlet med mange gæster.

Af Anna Brinch |

Villa Split er en nybygget 51 fods katamaran fra værftet Fountaine Pajot i La Rochelle i Frankrig, der blev sejlet til Danmark i starten af maj 2023, og er siden blevet klargjort til Cabin charter og dagsudlejning. Nu fremstår det klar til resten af sejlsæsonen i 2023, hvor flere allerede har sejlet med og det fortsætter i 2024.

Ombord på Villa Split kan man nyde både dagsture, weekendture eller ugelange. De korte dagsture starter kl. 08:00 om morgenen og forsætter indtil 21:00. Her lyder prisen på1500 kroner pr. person. (hvis der er 8-10 personer om bord)

Cabin Charter som er deres luksuseriøse uge-cruise med det erfarne skipperpar, hvor der tilbydes fuld forplejning, alt inklusive og ekstraordinære oplevelser fra Danmarks søside. På denne tur lyder prisen på 15.000 kr. pr. køje. 

Unikke omgivelser 

Katamranen, som vi var om bord i under Copenhagen Boat Show, kan danne en særlig ramme for både private og professionelle arrangemnter, som blandt andet teambuilding, møder, fødselsdage eller polterabend. Katamaranen sejler disse cruises hele sommerhalvåret, men i juli og august sejler de som udgangspunkt kun i det sydfynske Øhav. 

Ombord kan man leje tre store dobbeltkahytter med eget bad og toilet, og i så fald kan man have hele skibet for sig selv sammen med skipperparret. 

- Vi vil gerne give gæsterne en forsmag på katamaran-livet, fortæller en smilende københavner Isabell Mossing, som man let kunne forestille sig at man ville sejle med. Det samme kan man sige om hendes mand, Flemming Stenak.

Parret fortæller desuden at det har været en stor succes denne sæson og de har haft god respons på deres charterture på Villa split.

- Man mangler ingenting, maden er god og det er vinen også, når vi sejler rundt i Danmark, forklarer Flemming Stenak, der også sejler charter-sejlads i Danmark, inden de stikker ud i verden i sensommeren 2024, er planen.

De afslutter med at fortælle at mans sagtens kan leje skibet med de rette certifikater, men på deres udbudte ture vil man kunne læne sig tilbage og nyde en tur til søs, med skipperparret bag roret.

En forsmag på livet ombord

At sejle katamaran er en oplevelse ud over det sædvanlige. Katamaranen tilbyder masser af plads og komfort samtidig med, at vi nyder at stryge afsted for sejl. Skibet krænger ikke mange grader, så man kan både hygge sig, sove, læse, arbejde og lave mad, mens skibet sejler. Skibet ligger stabilt og roligt for anker, og tilbyder også derfor skøn nattesøvn.

I det hele taget er katamaransejlads en meget tryg oplevelse for hele familien, hvor der er god plads til både fælles aktiviteter, men også til at man kan være helt privat i enten de tre store kahytter eller i et af flere loungeområder, skibet er udstyret med.

På Fountaine Pajots hjemmeside kan du læse mere om Katamaranen Aura 51.

Hvem er skipperparret?

Isabel Mossing og Flemming Stenak er et ægtepar fra København, der har årelang erfaring med at sejle i danske og internationale farvande. De har gennem de sidste år uddannet os med bl.a. Yachtskipper af 1. grad.

Efter en mange årig drøm om at sejle katamaran med gæster, er de endelig sprunget ud i det. Her kombinerer de deres kærlighed til at sejle på havet omborg på en komfortabel katamaran, med ønsket om at dele passionen med gæster og vise hvordan det er at sejle og leve på en katamaran.

Derfor har ægteparret lavet dette koncept med DanCharter, hvor de kan give kunderne en skræddersyet oplevelse for livet. Der er sørget for alt: forplejningen, aktiviteter, sejladsen, introduktion til at sejle katamaran og forsikringer.

Kilde: Sailing-villasplit.com

Motor
content-loader
content-loader
content-loader