Gå til hoved-indhold
Udstyr
Axiom 2 XL porteføljen er designet til styrepladsen på luksuscruisere og og fås i størrelserne 16, 19, 22 og 24 tommer. PR-foto

Raymarine Axiom 2 XL Glass Bridge-kortplottere er 30 procent hurtigere med 6 core-processor

- Præcisionsbaseret kant-til-kant-glaskonstruktion, den smukke, lysstærke skærm og den dramatiske øgning af processorens kraft gør Axiom 2 XL til det smarte valg for system-integratorer og bådebyggere, lyder det fra Raymarine.

Af Troels Lykke |

Axiom 2 XL, som er den mest kraftfulde navigationsskærm i den prisvindende Axiom-familie, tilbyder stærk ydelse og den elegante enkelhed ved Raymarines LightHouse-operativsystem.

Axiom 2 XL-porteføljen er designet til styrepladsen på luksuscruisere og og fås i størrelserne 16, 19, 22 og 24 tommer. Hvert display har Raymarines eksklusive, nanocoatede HydroToughTM-skærmteknologi, der er vand- og olievisende for at få en pålidelig betjening af touchskærmen under de mest udfordrende forhold.

30 procent hurtigere

Axiom 2 XL-skærme er designet omkring en ny  seks core-processor, der tilbyder responsiv ydeevne og en 30 procent stigning i navigationssøkortets hastighed og gengivelse.

For kunder, der ønsker at skabe en Glass Bridge-løsning ved styrepladsen, tilbyder Axiom 2 XL omfattende netværks- og videomuligheder, herunder NMEA2000 og tre strømførende ethernet-porte til integration af flere Axiomskærme, videokameraer, radar og sonarmoduler.

Disse højtydende kortplotterskærme har også udvidede multimediefunktioner, herunder analog lydudgang, HDMI-indgang/-udgang og touchskærm til gennemføring, til integration af PC-applikationer ombord, motorgrænseflader og løsninger med digital omskiftning.

Bådebyggers valg til luksusbåde

Hos Raymarine, der står bag produktet, er begejstringen - ikke overraskende - stor:

- Vores anden generations Axiom XL-serie er et mesterværk inden for design og teknik. Præcisionsbaseret kant-til-kant-glaskonstruktion, den smukke, lysstærke skærm og den dramatiske øgning af processorens kraft gør Axiom 2 XL til det smarte valg for system integratorer og bådebyggere, påpeger Grégoire Outters, General Manager, Raymarine til bådpressen.

Axiom 2 XL-familien er nu til rådighed gennem Raymarines globale netværk af forhandlere af marineelektronik.

Prisen på Axiom 2 XL starter ved 52.076 kroner.

Læs mere her: www.raymarine.dk

Motor
content-loader
content-loader
content-loader