Gå til hoved-indhold
Udstyr
Moory vil bringe deres ekspertise og ekstraordinære service til Danmark. PR-foto

Svenske Moory vil nu sælge bådudstyr til danskerne

Med hurtige leverancer, en seriøs prisgaranti og en kundeservice, der får dig til at føle dig som en del af familien, er Moory besluttet på at gøre din shoppingoplevelse ubesværet. Det fortæller det svenske online-firma.

Af Troels Lykke |

I 2021 tog Moory, en af Sveriges mest omfattende butikker for bådtilbehør, det første skridt mod at revolutionere bådlivet med sin lancering.

Med en passion for at gøre bådlivet lettere, er Moory nu klar til at bringe deres ekspertise og ekstraordinære service til Danmark, lyder det fra Moory i en pressemeddelelse.

Høje ambitioner

Ambitionerne er høje. Samarbejdspartnerne er klar, og drømmen om at gøre sit indtog på det danske marked grundlagt:

- Med en stærk tilstedeværelse på det svenske marked og et solidt samarbejde med de største og bedste mærker fra både Sverige og Europa, er Moory klar til at indtage den danske marked og revolutionere den måde, danskerne oplever bådlivet på, lyder det fra den svenske virksomhed.

Kort om Moory

Et omfattende sortiment: Fra det mest grundlæggende til det mest avancerede udstyr, der gør dit bådliv både enklere og sjovere.

Lynhurtige leverancer: Med alle varer på eget lager i Helsingborg, garanterer Moory, at du hurtigt kan få dine produkter, når du behøver dem

Dygtig kundeservice: Moorys team af dedikerede professionelle er altid klar til at hjælpe dig med at finde præcis, hvad du har brug for

Læs mere her: www.moory.dk/

Motor
content-loader
content-loader
content-loader