Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Kapsejlads

KDY og Roskilde Sejlklub-hold, Team Borch, har planet sig i semifinalen i GKSS Match Cup Sweden i Marstrand

Jeppe Rørholm Borch, Thor Malthe Andersen, Gustav Wantzin og Bastian Bæch Sørensen planer løs i Marstrand. - Der har ikke manglet vind i Sverige de sidste par dage, og det har betydet fartrekorder og vilde styrt i 28 fods både, vi sejler i herovre, siger topsejler Jeppe Rørholm Borch.

Af Troels Lykke |

Verdens bedste sted at se matchrace er i Marstrand, hvor man sidder højt på klipperne. Og lige nu kan du se på Jeppe Rørholm Borch, Thor Malthe Andersen, Gustav Wantzin og Bastian Bæch Sørensen, der har sejlet sig i semifinalen i den prestigefulde sejlads GKSS Match Cup Sweden i Marstrand.

- Vi har, (trods hård vind, red.) formået at holde båden på ret køl og er klar til semifinalen. Her venter det lokale hold med Johnie Berntsson ved roret. En modstander, vi efterhånden kender rigtig godt, og som slog os ud af selvsamme stævne sidste år i kvartfinalen. Vi er klar til en rematch. Slaget skal stå i morgen, lørdag, hvor vinderen af Match Cup Sweden skal findes, fortæller Jeppe Rørholm Borch på holdets facebook-side.

Se resultater

Motor
content-loader
content-loader
content-loader