Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Nu kan du sejle til koncert i Helsingør. Foto: Troels Lykke

Sejl til koncert i Helsingør - en særlig oplevelse med kunstnere og kapsejlads

Stemningen er i top på havnen i Helsingør lørdag den 15. juni, hvor arrangørerne af Sjælland Rundt inviterer alle bådejere til "Sejl til koncert". Mens kunstnerne imponerer på scenen, kan du følge Sjælland Rundt, Anholt Race og Sejlsportsligaen på vandet.

Af Sara Sulkjær Hansen |

Lad bilen stå på havnen og tag båden til koncert. En ganske unik mulighed, som Helsingør Sejlklub nu sætter i søen i forbindelse med Sjælland Rundt-sejladsen. 

Moonjam, Halberg & Friends, Gasbox og Beverly Hills Orchestra er blandt navnene, der venter de sejlere, som tager imod invitationen og sætter kurs mod Helsingør den 15. juni.

Fra koncert til kapsejlads

Her, på havnens koncertplads, står kunsterne i kø, når der fra kl. 12.00 til midnat skrues op for den gode musikoplevelse. 

Trænge ørerne til et hvil, kan sejlerne blot bevæge sig mod havnekanten for at følge de Sjælland Rundt- og Anholt Race-sejlere, der om lørdagen glider over mållinjen efter en lang sejlads.

Samtidig vil også Sejlsportsligaens 1. division være på vandet, ligesom der er mulighed for at nyde sejlerstemningen i Sailors Lounge, hvor der er grill-selv og bar, samt i Race Village:

- Besøg Race Village, hvor vores sponsorer fremviser det seneste fra for eksempel Helly Hansen, Garmin, Palby, Elvstrøm og spændende investeringsmuligheder fra Selected, fortæller Sjælland Rundt-arrangørerne i invitationen.

175,00 kroner per gast

For alle herlighederne må skipper slippe 225,00 kroner for egen billet samt for plads til båden, mens der følger et yderligere tillæg på 175,00 kroner per gast ombord.

- Det bliver en dag fyldt med fantastisk musik og god stemning, lover Sjælland Rundt og oplyser, at sejleren ved køb af "Sejl til Koncert"-billetten støtter Helsingør Sejlklub og Veteransupport.

Du kan læse mere om begivenheden på Facebook her.

Kilde: Sjælland Rundt

Motor
content-loader
content-loader
content-loader