Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Selv på en dårlig uge kunne Anne-Marie Rindom sejlet OL-sølv hjem. Danskeren har et ufatteligt højt bundniveau. Foto: Peter Brøgger
Kapsejlads
Bouwmeester var efter Rindom mandag, hvor danskeren trådte i karakter og fandt sig selv for første gang under OL. Foto: Peter Brøgger

Medal race udsat til onsdag, hvor Rindom og Bouwmeester har paradesejlads i medal race, hvor Norge kan få bronze

Når Anne-Marie Rindom får sølv i onsdag i medal race, kravler hun op ved siden af kajakroer Emma Aastrand og svømmeren Pernille Blume, som den kvindelige atlet med flest OL-medaljer, ifølge DS. Medal race i ILCA 6 netop udsat til onsdag pga. manglende vind i Marseille- Opdateret kl. 16.52.

Af Troels Lykke |

I dag står den på ILCA 6-Medal Race her i Marseille! Dog er der ikke ret meget på spil for Anne-Marie Rindom, der allerede i går reelt sikrede sig OL-sølv. Hun må bare ikke tyvstarte.

Rindom modtager i øvrigt 75.000 kroner fra DIF for sin sølvmedalje, havde det været en guldmedalje var der røget 100.000 kroner ind på hendes konto.

Med 21 point op til Holland på 1. pladsen kan guldet ikke nås, og med 20 point ned til Norge kræver det blot en gennemført medaljesejlads, før sølvet er endegyldigt.

Når det sker, kravler hun op ved siden af kajakroern Emma Aastrand og svømmeren Pernille Blume som den kvindelige atlet med flest OL-medaljer, fortæller Dansk Sejlunion på facebook.

Natacha Saouma-Pedersen og Mathias Bruun Borreskov skal sejle de sidste tre sejladser i kvalifikationen. De sluttede dagen i går på en samlet 13. plads med 23 point op til top10. Det kræver derfor en god dag på vandet for dem for at være med i Medal race i morgen.

Vinden ser let ud, 4-6 knob det meste af dagen, så vi krydser alt, hvad vi kan for, at det lykkes at gennemføre nogle sejladser og gerne under nogle nogenlunde forhold.

Stilling i ILCA 6 før medal race:

NED ???????? Marit Bouwmeester

DEN ???????? Anne-Marie Rindom

NOR ???????? Line Flem Hoest

SUI ???????? Maud Jayet

CRO ???????? Elena Vorobeva

BEL ???????? Emma Plasschaert

ITA ???????? Chiara Benini Floriani

FRA ???????? Louise Cervera

USA ???????? Erika Reineke

CAN ???????? Sarah Douglas

Tirsdagens overblik:

Hvem

12.00: Natacha Saouma-Pedersen & Mathias Bruun Borreskov, Nacra 17 (3 sejladser)

14.40: Anne-Marie Rindom, ILCA 6 Medal Race

TV sendeplan

DRTV og MAX (sammendrag på tv2 play)

Fra 12.00: Kite (m+k) samt ILCA 6 & 7 Medal Race

Følg alle sejladser via den officielle gps-tracking: dansksejlunion.dk/.../tracking-af-ol-sejladserne

Resultater https://paris2024.sailing.org/racing/results-centre/

Motor
content-loader
content-loader
content-loader