Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Olympisk, obligatorisk selfi med Rindom, Bouwmeester og Høst på OL-podiet i Marseille. Foto: Peter Brøgger
Kapsejlads
Anne-Marie Rindom fik OL-sølv, i forvejen har hun guld fra Tokyo 2021 og bronze fra Rio i 2012. Foto: Peter Brøgger
Kapsejlads
Fra venstre ses Line fra Norge, Anne-Marie fra Danmark og Marit fra Holland. Foto: World Sailing
Kapsejlads
Jubel i ILCA 6-klassen. Podiet er fordelt. Norske Lin Flem, siger til minbaad.dk efter hun fik bronze: - Anne-Marie er en af mine allernærmeste veninder. Hun deler al den viden ud hun har om sejlads. Hun er mit største forbillede. Foto: World Sailing
Kapsejlads
Sejlerlandsholdet med hjælpere ville også fejre Rindom, der redder hele æren for landsholdet. Fotos: Peter Brøgger
Kapsejlads

ILCA 6 i Marseille: Holland guld, Danmark sølv og bronze til Norge - fantastiske scener, Rindom samler vinderne på vandet - se DR-video

Line Flem Høst fra Norge tog bronze, mens Marit Bouwmeester og Rindom havde en infight i medal race, som Bouwmeester vandt med 4. plads, lige foran danskeren. Læs om Rindom, der har købt hus med kæresten i Australien. Vi var med Ekstrabladet og BT til interview.

Af Troels Lykke |

Video fra DR, da Danmark får sølv, Norge bronze og holland guld. Rindom sejlede over til Marit og ønskede hende tillykke og derefter kom Rindoms veninde fra Norge.  Se video her på DR facebook

I går fik vi et interview med den 33-årige, veltrænede Anne-Marie Rindom, der stod skarpt i sit røde DIF-landsholdsstøj. Overfor hende stod to yngre, veloplagtere reportere fra Ekstrabladet, BT, der var kommet fra Paris og så deres udsendte fra minbaad.dk.

Købt hus i Australien med kæresten

Spørgsmålene faldt anderledes mere personligt, end vi er vant til.

Anne-Marie Rindom fortalte nemlig til os at hun har købt hus i Australien med hendes kæreste. 35-årige Ryan Palk, i Australien, i en lille surf-town, Noosa, der ligger nord for Brisbane.

- Her er der rig mulighed for at sejle, og vores drøm er at prøve at bo i Aarhus og i Australien, i hvert fald til at starte med, siger Rindom.

Afventer om hun tager en OL-tur mere

OL-sølvvinderen vil ikke afsløre om hun dropper ILCA 6eren og OL fremover.

- Jeg har ikke besluttet mig for, om jeg skal fortsætte eller ej. Først skal jeg hjem og holde en lille smule ferie, og så skal jeg starte på universitetet og have afsluttet min kandidat i Idræt, siger hun.

Hendes australske kæreste, Ryan Palk, er også med ved OL som træner for den slovenske kitesurfer Toni Vodišek, som ligger helt fremme.

Medal race uden nerver

Rindom hyggede sig tirsdag på vandet med sin træner og hendes norske veninde Line, der i dag forhåbentlig skal hive en bronze hjem.

- Vi lå og talte om hvad vi skal i næste uge. Jeg har ingen nerver på, men min veninde Line er rigtig spændt, men det ser ud som om hendes modstandere har flere nerver på, siger Rindom og smiler.

Piotr Wojewski: Sølv er en hård placering

Ved interview-zonen står også Piotr Wojewski, træneren bag Anne-Marie Rindoms store succes, der er hædret som vinder af 'Team Danmark og Salling Groups Årets Træner 2022'.

Til os siger han om sølvmedaljen i Marseille.

- Det har ikke været den bedste forberedelse til OL for Anne-Marie på grund af hendes skade i armen, hun har fået sejlet for lidt. At få sølv er en hård placering, men om nogle dage glæder vi os nok rigtigt over det, siger polskfødte Piotr Wojewski,  der selv er tidligere ILCA 7-sejler på topniveau.

Dagens overblik:

12.10: Anne-Marie Rindom, ILCA 6 Medal Race

TV sendeplan

DRTV og MAX (sammendrag på tv2 play)

Fra 12.00: Medal Race for ILCA 6 & 7, 470 og Nacra 17

Følg alle sejladser via den officielle gps-tracking: dansksejlunion.dk/.../tracking-af-ol-sejladserne

Resultater paris2024.sailing.org/racing/results-centre/

Motor
content-loader
content-loader
content-loader