Gå til hoved-indhold
Motorer
Ryds Boats, som nu er en del af Cormate Group, har store ambitioner om at udvikle og styrke Ryds mærket i Europa. Her ses en Ryds 650. Foto: Troels Lykke

Yamaha Motor Scandinavia og svenske Ryds indgår partnerskab

Samarbejdet mellem Yamaha Motor Scandinavia og Ryds Båtar er i gang. Fra den 6. maj 2024 vil alle Ryds' både være monteret med Yamaha-motorer direkte fra fabrikken - klar til at tilbyde bådejere en såkaldt Kando-oplevelse, der ifølge Yamaha er en følelsesmæssig tilfredshed ved at opleve noget ekstraordinært.

Af Troels Lykke |

Yamaha har indgået et eksklusivt samarbejde af bådmotorer med det svenske bådmærke Ryds til salg i Skandinavien. Siden 2022 har man haft et samarbejde i Norge, men nu er det også udvidet til Sverige og Danmark.

- Ryds Boats, som nu er en del af Cormate Group, har store ambitioner om at udvikle og styrke Ryds-mærket i Europa. Yamaha repræsenterer for os en perfekt kombination af præcision og ydeevne.

- At have dem som eksklusiv leverandør af bådmotorer er et strategisk valg til vores kunder i Sverige, Danmark og Norge for at give dem en unik og førsteklasses bådoplevelse og en professionel behandling, hvor hvert øjeblik er gennemsyret af deres syn på Kando - den følelsesmæssige tilfredshed med at opleve noget ekstraordinært, forklarer Patrik Håkansson, CEO hos Ryds, til bådpressen.

Svenske Ryds startede i 1968

Ryds startede sin produktion af fritidsbåde tilbage i 1968 og har gennem årene fokuseret på høj kvalitet, sikkerhed og funktionalitet.

Som den største producent af både i Norden, hvor de ved topproduktionen producerede knap 4.000 både om året, er Ryds synonymt med pålidelighed og ekspertise:

-  Ryds har en dyb rodfæstet historie og er kendt for deres passion for bådebyggeri. At være deres eksklusive motorleverandør er en ære for os hos Yamaha.

- Sammen vil vi samle Ryds ekspertise med vores innovative motorer for at skabe både, der ikke kun imponerer, men også leverer den højeste ydeevne, påpeger Iver Strand, Division Manager Marine Sales hos Yamaha Motor Scandinavia.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader