Gå til hoved-indhold
Udstyr
Copenhagen Boat Show løb for første gang af stablen i 2028. PR-foto

Copenhagen Boat Show gentager succesen til august: Oplev de hotteste både og det nyeste udstyr

Datoerne for Copenhagen Boat Show 2024 ligger fast. Fra torsdag den 22. august til søndag den 25. august kan sejlerne gå ombord på store og små sejl- og motorbåde, ligesom hallerne bugner med udstyr. Udstillingen afvikles i Ishøj.

Af Sara Sulkjær Hansen |

Copenhagen Boat Show sejler videre.

Torsdag den 22. august åbnes dørene atter til den københavnske sommermesse, hvor besøgende helt frem til søndag den 25. august kan boltre sig i udstyr og nyheder fra sejlsportens univers.

Flydende både

Med 12.524 gæster fra ind- og udland ved eventen i 2023 tror arrangørerne på, at messen i 2024 får ben at gå på. Dét selvom besøgstallet tilbage i starten af 2020'erne, hvor indgangsbilletten var gratis, og sejlermarkedet var på fremmarch, ramte 20.000 glade gæster:

- Til Copenhagen Boat Show kan du i helt unikke rammer se alt, hvad der skal til, hvis du vil have sjove oplevelser på vandet. Fra de helt små til de rigtig store, om det er sejl eller motor, robåd, kajak eller surf, forklarer udstillingen på deres hjemmeside og uddyber:

- Indendørs i Tempo Husets 2.500 kvadratmeter hal finder du massere af udstyr, tilbehør og så videre, og på landarealerne finder du både på trailere samt mulighed for at få slukket tørst og sult. Derudover vil der på bro- og flyderbroer være både i vandet fra forskellige forhandlere. 

Billetsalget endnu ikke åbent

Om 2024 bliver året, hvor besøgstallet når fordums styrke, er uvist. Billetsalget er ikke åbnet, ligesom prisen på årets indgangsbillet, der i 2023 lød på blot 88 kroner, ikke er offentliggjort. Sikkert er det dog, at Ishøj Havn kommer til at emme af sejlerglæde, stemning og spændende nyheder i august:

- Vi glæder os til at se jer igen, understreger arrangørerne fra Tempo Huset og Danboat på Facebook.

Læs mere om udstillingen her.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader