Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Sådan ser Coronet 33 Houseboat fra 1976 ud nu efter den har været en tur på Horsens Yachtværft. Fotos: Horsens Yachtværft
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt

Coronet 33 Houseboat fra 1976 renoveret på Horsens Yachtværft

Coronet 33 Houseboat fra 1976 er endelig færdig efter en gennemgribende renovering. Hver sten er blevet vendt, og hver detalje er nøje gennemgået. Længe leve håndværket, fortæller Søren Buhl fra Horsens Yachtværft. Se billeder af husbåden, der kan sejle 25 knob.

Af Troels Lykke |

Mange sejlere drømmer om at bo på vandet. Mange gør det også i sejl- eller motorbåde, hvor der ofte mangler plads.

Netop pladsmanglen er ikke et problem i den renoverede Coronet Houseboat fra 1976. På husbåden, der netop er blevet renoveret hos Horsens Yachtværft, er der masser rum til ejeren:

- Hver sten er blevet vendt, og hver detalje er nøje gennemgået. Længe leve håndværket, fortæller Søren Buhl fra Horsens Yachtværft.

Se helle billedeserien på Horsens Yachts Facebookside.

Om Coronet 33

Coronet 33 Houseboat fik premiere på bådmessen i Stockholm i 1970. Båden var en sensation, ikke kun gennem sit elegante design og store indvendige rum, men især gennem sine fartressourcer, cirka 25 knob med 2xVP 170 hk.

Åke Westerlundh, der drev firmaet Båtspecialisten på Lidingö og solgte Coronet-både, sejlede i husbåden i Getingloppet i 1970 og blev nummer fem. Trods stor opmærksomhed i medierne blev båden ikke en salgssucces, skriver Coronet-klub.

Coronet 33 Houseboat
Længde: 10,05 m
Bredde: 3,35 m
Produktionsår: 1970-1974
Antal fremstillet: 30

Motor
content-loader
content-loader
content-loader