Gå til hoved-indhold
Småbåde
Terhi 480 Cabin har polstrede komfortsæder i kabinen, hvis store oplukkelige soltag giver ekstra muligheder for at rejse sig, lufte kabinen og nyde solen. Foto: Troels Lykke

Ny, lille og prisbillig Terhi 480 Cabin vises frem på Vene Båt udstilling i Helsinki

Terhi introducerer en ny bådmodel, som adskiller sig fra de øvrige Terhi, da den har en rummelig kahyt i hardtop-stil er kombineret med det gennemprøvede Terhi 480-skrog. Motorbaadsnyt.dk har i dag været om bord på den finske båd, der med 60 hk Honda kun koster 159.490 kr.

Af Troels Lykke |

Et stort soltag, fremkommelighed fra stævn til hæk og en overraskende rummelig pladsløsning er de største styrker ved den nye model, Terhi 480 Cabin og dermed underbyder den hurtigt gennemsnitsprisen på kabinebåde generelt, da båden med en 60 hk Honda koster 159.490 kr., leveret i Danmark.

Terhi 480 Cabin har polstrede komfortsæder i kabinen, hvis store oplukkelige soltag giver ekstra muligheder for at rejse sig, lufte kabinen og nyde solen.

Kaleche agter gør båden helt tør for alle

Den bageste åbne plads i båden, har et bagsæde med god benplads til 2-3 medpassagerer. Det bagerste åbne rum kan dækkes med en valgfri opklappelig kaleche, hvilket betyder, at alle bådens passagerer sidder beskyttet mod vejret, der jo er noget ustabilt i Danmark.

Terhi 480 Cabin overrasker positivt med sin pladsudnyttelse. Der er mere bevægelsesplads både inde i kabinen og i det åbne rum, end man umiddelbart skulle tro, hvilket gør nyheden til en farbar mulighed for eksempel som transportbåd, til dagsture eller for eksempel trolling i de mest beskyttede farvande.

440 kilo båd - let at traile

Båden er naturligt farbar takket være dens 2-delte hoveddør og den åbne bagvæg i kahytten. Sejlads med Terhi 480 Cabin er afbalanceret, men trimniveauer fås også som ekstraudstyr, så sejlads med forskellig belastning og under varierende vindforhold er nemmere, oplyser Terhi til motorbaadsnyt.dk på Vene Båt udstillingen i Helsinki, hvor vi er lige nu.

Båden vejer kun 440 kilo og er 185 cm bred og 480 centimeter lang, og dermed let at traile.

Terhi 480 Cabin er nomineret til The Boaats of the Show finalist 2024 på Vene Båt.

Pris med tilbehør

Båden koster 89.495, mens Honda 60HK koster 69.995 kr. - det giver en samlet pris 159.490 kr.

Tilbehør: Comfort pakke med fabriksmonterede trimtabs og hynder koster 16.995 kr.

Vestfyns Marinecenter i Middelfart forhandler Terhi-både

Motor
content-loader
content-loader
content-loader