Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Illustration: Susanne Weitemeyer
Kort Nyt

Ny bog: Lær alt om havets danske fisk

Koustrup & Co. udgiver nu bogen 'Havets Fisk' - en fortælling om havets skabninger, fortalt af ekspert og forfatter, Lars Thomas. I denne bog inviteres læseren til en forunderlig rejse gennem havets dybder, hvor forskellige fisk er historiens stjerner.

Af Troels Lykke |

Det er ikke nemt at se på fisk – vi er jo i den grad ude af vores komfortzone, når vi kaster os ud i vand. Med mindre du er dykker, er det svært at træde ind i fiskenes verden og følge deres dagligdag, fortæller forfatter Lars Thomas, i en pressemeddelse fra Koustrup & Co.

Hop i havet

Zoolog og forfatter til 'Havets Fisk', Lars Thomas, har haft en bred interesse for den danske natur, lige fra fugle til fisk og snegle til insekter. Han har skrevet over 50 bøger om emner som koralrev, bakterier, byens dyreliv og naturfænomener.

Lars Thomas har også skrevet denne lille praktiske guide til os, der synes fisk er spændende, men som nogle gange står hos fiskehandleren og stirrer forundret på en mærkelig skabning, vi aldrig har set eller hørt om før.

Arter i danske farvande

I bogen, der udkommer i den populære 'hvide serie' fra forlaget Koustrup & Co., præsenteres de mest almindeligt forekommende arter i danske farvande fra fiskegrupperne: havmus, hajer, rokker, stører, ål, havål, laksefisk, sildefisk, glansfisk, sildekonger, vågmærer, torskefisk, langhaler, havtasker, multer, hornfisk, flyvefisk, beryxfisk, sankt petersfisk, hundestejler, nålefisk, rødfisk, knurhaner, ulkefisk, stenbidere, ringbuge, hestemakreller, muller, læbefisk, ålekvabber, langebarnfamilien, tangsprælfamilien, havkatte, tobiser, fjæsinger, fløjfisk, kutlinger, makrelfisk, sværdfisk, fladfisk, klumpfisk og rundmunde.

Bogen er fint gennemillustreret af Susanne Weitemeyer, der har mere end 40 års erfaring som naturillustrator.

HAVETS FISK
Forlag: Koustrup & Co.
Forfatter: Lars Thomas
ISBN: 978-87-931-5997-6
Format: 17x12,5 cm
128 sider
Udkommer: 1. marts 2024

Vejl. udsalgspris: 99

Motor
content-loader
content-loader
content-loader