Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Allan var ved sin båd i to måneder mens den var på land ved Mols. Han havde ikke råd til at få den på vandet igen, men det hjalp fire vognmænd med, uden beregning. Arkivfoto: Troels Lykke

En hjerteskærende historie da Allans motorbåd blev flyttet af fire vognmænd uden beregning ved Fuglsø Strand

Hverdagens helte blev fire vognmænd. En nat i marts gik Allans båd på grund ved Fuglsø Strand på Mols. Båden var ikke forsikret og Allan Hansen havde ikke midlerne til selv at få sin båd væk, fortæller TV 2 Østjylland, der viser indslag af redning af båden og en taknemmelig sejler, der ikke var forsikret.

Af Troels Lykke |

Allan Hansen har lavet mad over bål, badet i havvand og boet med sine tre papegøjer på en strand. Vidste man ikke andet om ham, ville man nok tro, at han var en figur i en pirathistorie. Men det er han ikke.

Allan Hansens båd har været strandet på Fuglsø Strand ved Ebeltoft, siden han en nat i marts gik på grund. En ankerkæde knækkede, så båden ramte en sten under vandet, og dens skrog fik et hul.

Allan Hansenhar boet på stranden ved motorbåden de seneste to måneder, fordi han har frygtet, at forbipasserende ville ødelægge båden yderligere.

Men det kunne ikke være rigtigt, mente fire vognmænd. De brugte derfor en fridag på at få båden fri og give Allan en ny start, skriver TV 2 Østjylland.

De frivillige vognmænd fra blandt andet Bent Mortensen A/S kørte deres store maskiner ind over en mark for at komme ud til båden - med tilladelse fra lodsejeren.

Efter båden blev reddet blev den kørt til Grenå på værft

Se indslag på TV 2 Østjylland facebook og se større indslag på TV 2 Østjyllands hjemmeside.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader