Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
RenSkib holder kursus i bådpleje hos Hellers i marts 2024. Foto: Hellers.dk

Sådan polerer du din båd optimalt - RenSkib er på hylderne og workshop tilbydes hos Hellers

Hellers.dk i Kastrup inviterer de til workshop 20. marts, hvor sejlere kan få værdifulde tips og tricks til en god og holdbar klargøring af lystbåde.

Af Troels Lykke |

Vi er glade for at kunne præsentere en spændende nyhed hos Hellers. Nu kan du også finde Renskibs innovative produkter til pleje af lystbåde, hos dem fortæller de i et nyt facebook opslag

Renskib er et professionelt klargøringsfirma, der specialiserer sig i produkter udviklet af branchens eksperter, og nu kan Hellers.dk introducere deres sortiment til kunderne i butikken.

Skal du med?

Udover denne nyhed, Hellers invitere til en spændende workshop om effektiv klargøring af lystbåde, præsenteret af Søren fra Renskib.  Under workshoppen vil Søren give værdifulde tips og tricks til en god og holdbar klargøring af lystbåde. Han vil også præsentere Renskibs sortiment af vandbaserede produkter, som er nemme at arbejde med og specielt udviklet til vask og pleje af alt over vandlinjen.

Med deres filosofi, der fokuserer på at give sejlere mere tid på vandet og mindre tid på at pudse og polere, har Renskib skabt en serie produkter til de, der virkelig ønsker at nyde deres sejloplevelse uden bekymringer.

Workshoppen hedder "Klargøring og bådpleje med RenSkib" og er den 20. marts 2024 kl. 17.30 - 20.30. Det foregår ved Hellers Kastrup Strandpark 9. Prisen for deltagelse er 150 kr. 

Som professionelt klargøringsfirma har Renskib etableret sig som specialister i pleje af både i alle størrelser. Deres tilgang er baseret på års erfaring og udvikling af produkter, der møder de udfordringer, de støder på i deres daglige arbejde. Workshoppen er for alle og kan hjælpe kunderne med at forstå deres produkter og processen. 

Tilmed dig her

Motor
content-loader
content-loader
content-loader