Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Besøg Raymarine på stand B18 i hal 10 fra 20.-28. januar 2024. Foto: Raymarine
Kort Nyt

Raymarine viser ny Alpha performancedisplays og dockingkameraer på boot Düsseldorf 2024

Raymarine viser deres produkter frem på boot 2024 som Alpha performancedisplays, som netop er kåret som vindere i deres kategori ved de seneste DAME Awards og NeuBoat Dock, vores 360 graders dockingkameraer. Vi fremviser også termiske FLIR-kameraer. boot starter på lørdag 20. januar.

Af Troels Lykke |

- Efter en række succesfulde produktlanceringer vender Raymarine  tilbage til boot Düsseldorf med et inspirerende stærkt og dybt produktudvalg, der tilsammen udgør komplette løsninger til nutidens sejlere. Besøgende på Raymarines stand og fartøjer med Raymarine-udstyr på udstillingen får mulighed for at opleve de seneste innovationer inden for marineteknologi og ikke mindst se dem integreret på tværs af et bredt udvalg af både, fortæller Grégoire Outters, General Manager hos Raymarine til bådpressen.

Azimut med Raymarine

En anden udstiller på Düsseldorf og verdens førende bådebygger, Azimut, fremviser flere både udstyret med Raymarine-systemer, herunder den nye Magellano 60, der er fuldt udstyret med Raymarines banebrydende teknologi – fra Axiom+ multifunktionsskærme til DAME-kategorivinderen, YachtSense -systemet til digital switching.

- Vores mest fremtrædende produkter på boot 2024 omfatter vores Alpha performancedisplays, som netop er kåret som vindere i deres kategori ved de seneste DAME Awards og NeuBoat Dock, vores 360 graders dockingkameraer. Vi fremviser også termiske FLIR-kameraer, som fortsat går fra sejr til sejr. Fritidssejlere nyder fortsat fordelene ved deres ekstraordinære ydeevne i svag belysning og HD-synlighed, der muliggør mere sikre sejladser, tilføjer Outters.

Næste generations instrumenter til sejlads

Prisvindende Alpha performancedisplays til cruising eller kapsejlads er touchskærme med fremragende synlighed og omfattende data, der kan tilpasses fuldt ud. Disse displays er designet til hurtig og præcis aflæsning på længere afstand. De er optimeret til montering ved styrepladsen eller på master, og de kan aflæses under en lang række lys- og vandforhold.

Contest Yachts har for nylig valgt Raymarines nye prisvindende Alpha performancedisplays til deres serie af førsteklasses luksusyachter. Contest 49CS, der fremvises på udstillingen, bliver en af de første både i serien, der benytter DAME-kategorivinderen.

Forenklet havnemanøvre

Neuboat Dock -systemet gør fortøjningen til en leg med et 360-graders udsyn rundt om fartøjet. Systemets seks kameraer eliminerer blinde vinkler og giver vigtige visuelle signaler, så det bliver lettere at manøvrere i snævre områder og i nærheden af anløbsbroer.

Termografering

Et af højdepunkterne på Raymarines udstillinger er altid FLIR-termografikameraerne, der forvandler nat til dag og sikrer, at sejlere kan navigere trygt under alle forhold. Ved at registrere og vise omgivelserne ud fra varme i stedet for lys giver FLIR-kameraer uovertruffen synlighed under forskellige lysforhold, fra bælgmørke til blændende sol midt på dagen.

LightHouse-søkort til Tyskland

Derudover promoverer Raymarine de nyligt udvidede regionale LightHouse-søkort, der nu dækker alle Tysklands kystfarvande, indre vandveje og søer.

De er sammensat ud fra officielle hydrografiske kilder og tilbyder maksimal læsbarhed, intuitiv navigation og overlegen kvalitet. Med Premium-abonnement kan sejlere få adgang til et konstant voksende bibliotek af interessepunkter og dermed få et hurtigt overblik over lokale marinaer, brændstofpladser, restauranter og supermarkeder. De kan alle ses med satellitbilleder i høj opløsning fra Mapbox.

Besøg Raymarine på stand B18 i hal 10 fra 20.-28. januar 2024.  Azimut kan findes på stand D58 i hal 6 og Contest Yachts på stand C54 i hal. Hvis du vil vide mere om de bådebygningspartnere, som Raymarine samarbejder med, kan du besøge raymarine.com

Motor
content-loader
content-loader
content-loader