Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Hanse 410 har Tysklandspremiere på boot fra 20. til 28. januar 2024.
Kort Nyt
Hanse 410 Exterior

Ny Hanse 410 i genanvendelig polyester ses på boot-udstilling i Düsseldorf - Reese Marine giver rundvisning

Hanse 410, der er nomineret til European Yacht of the Year 2024, vises frem på boot-udstillingen. En båd fremstillet i miljørigtig polyester og kan fås med el-motor med rækkevidde på 55 sømil. Den vises frem af importøren Reese Marin, der også viser ny Marex 440 og Targa 41 frem.

Af Troels Lykke |

En af verdens største bådudstillinger, boot, starter lørdag 20. januar 2023. Her kommer producenterne med alle deres nyheder. 

En af dem er Hanse 410 fra Nordtyskland.

Hanse 410 med er med chines i for- og agterstævn, det er med til at sikre en slank vandlinje, der er vigtig for at lille våd overflade til sejlads i let vejr let

For første gang tilbyder Hanse 410 et valgfrit elektrisk motor med en rækkevidde på op til 55 sømil. Endnu mere uafhængighed sikres via en brændselscelle, der leverer emissionsfri energi over en længere periode. Dertil leveres den solpaneler til at supplere med til køleskab, kortplotter og andet.

Bygget i genanvendelig polyester

Skroget er skab i Sustainable Performance Sail (SPS), der er lavet af genanvendt polyester og er ikke kun miljøvenligt, men også stærkt, lover tyske Hanse Yachts.

Med op til tre rummelige kahytter og en rummelig salon kan Hanse 410 også være hjem på vandet. Hanse  410 er udstyret med en del opbevaringsplads. Hanse 410 har to borde i det brede cockpit.

Hanse 410 til Danmark til maj

Hanse 410 koster sejlklar fra 2,4 mio. kroner, forklarer importør Henrik Reese, som vil være på Marex-standen i hal 1. 

- Vi vil også være på Hanse-standen, når vi skal vise Hanse-både frem. Vi får en Hanse 410 hjem til maj, hvor vi har den til salg, siger Henrik Reese fra Reese Marine, der også viser den nye Marex 440 og nye Targa 41. Begge både har verdenspremiere på boot.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader